Mooi voorspel: bokssters kijken elkaar té zwoel in de ogen, waarna blondine zich niet langer kan bedwingen

YouTube
De bokswedstrijd in de weltergewichten tussen de Zweedse Mikaela Lauren (rechts op de foto boven) en de Noorse Cecilia Braekhus vindt zaterdagavond plaats in het Noorse Stokke, maar het voorspel zal de wedstrijd domineren. Geen trash talk tussen beide vrouwen, wel een welgemikte zoen.


Ook de reactie van Braekhus, die even vol op de mond gekust werd door haar rivale, kan tellen. Eerst trakteert ze haar nog op een slag, maar al snel kan de gewezen kickboksster de humor van de vreemde situatie inzien. Begint ze hartelijk te lachen en zegt ze ook, nadat de twee snel van elkaar gescheiden worden: "Dit heb ik al lang niet meer gehad!"

reuters

De twee hebben een voorgeschiedenis. In 2010 sloeg Braekhus Lauren al eens knock-out. De donkerharige Noorse heeft overigens nog niet één kamp verloren en telt een record van 31-0. Ze is de onbetwiste kampioene in de organisaties WBC, IBF en WBO. Verliest ze die zaterdag? Lauren heeft er alvast aardig wat voor over. Ze is ook niet aan haar proefstuk toe. In 2013 deed de 42-jarige hetzelfde bij Christina Hammer, om erna te verliezen. Ook bij de mannen werd er al eens provocatief gekust tijdens de weging door zowel Spike Sullivan als Dereck Chisora.

YouTube19 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Roland Louf

  Guido Vermeyen toch ,ik wens dat u een gezonde jonge man was en 30 seconden toneel kon mocht durfde spelen met een van die dames ,en in ieder commentaar is het ofwel kassa kassa of. Graaiers lijkt het ACOD wel

 • guido vermeyen

  ach het is zoals die "catch" vooringestudeerde grepen (heel) veel toneel en het publiek uit de bol. kassa-kassa tis dat dat telt zeker.

 • ANN LIMBOS

  Beter kussen dan boksen!

 • Alain Tratsaert

  Zien er twee lekkere dingen uit

 • Gino De Neef

  Als dat zwoele blikken zijn volgens jullue, dan zouden jullie beter op cursus gaan bij Goedele