Landskampioen Oostende blijft als enige team ongeslagen in het basketbal

VDB
Landskampioen Oostende heeft ook op de zevende speeldag van de Euromillions Basket League de volle buit gepakt. Limburg United werd in eigen huis met 78-72 verslagen. Bergen klimt door de 81-68 zege tegen Brussels naar de derde stek in het klassement.

Met zeven zeges in zeven partijen is Oostende opnieuw uitstekend aan de competitie begonnen. Na de nederlaag van de Antwerp Giants bij Luik (85-81) staan ze alleen aan de leiding. Ook Spirou Charleroi en Aalstar konden winnen. Spirou pakte de volle buit tegen Leuven (89-81), terwijl Aalstar ging winnen bij Kangoeroes Willebroek (70-85).

De achtste speeldag van de Euromillions Basket League start op vrijdag 10 november met de duels Limburg United-Spirou Charleroi en Aalstar-Oostende. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.