Knack Roeselare verlengt contract Tomas Rousseaux

Tomas Rousseaux, hier rechts van ploegmaat Eemi Tervaportti, verdedigt ook volgend jaar de kleuren van Roeselare.
BELGA Tomas Rousseaux, hier rechts van ploegmaat Eemi Tervaportti, verdedigt ook volgend jaar de kleuren van Roeselare.
Tomas Rousseaux (20) speelt ook volgend seizoen voor Knack Roeselare, zo laat het volleybalteam vandaag weten. In de marge van de play-off finale tegen Antwerpen ondertekende hij een verbintenis voor het seizoen 2014-2015.

Tomas Rousseaux (1,99m), een receptie hoekspeler, is bezig aan zijn tweede seizoen in West-Vlaamse loondienst. Vorig seizoen werd hij verkozen tot Rookie van het Jaar.

Dit seizoen kwam hij door blessureleed minder aan spelen toe. "Maar tijdens de voorbije play-off wedstrijden kon Tomas opnieuw iedereen overtuigen van zijn volleybaltechnische en atletische capaciteiten", meldt de club.

"Knack Roeselare is verheugd om deze polyvalente speler, na de twee voorbije seizoenen, verder onder contract te hebben in functie van de uitbouw van het team in het vooruitzicht van volgend seizoen", besluit het bericht.

Titelverdediger Roeselare staat in de play-off finale tegen Antwerpen 2-1 in het krijt. Morgen wordt in Antwerpen de vierde partij afgewerkt. Een eventuele beslissende vijfde wedstrijd volgt volgende week woensdag in Roeselare.