Kim Huybrechts stoot met veel moeite door naar tweede ronde van WK darts, nu wacht zware dobber

Photo News
Kim Huybrechts (PDC-41) heeft zich in het Alexandra Palace van Londen voor de tweede ronde van het wereldkampioenschap darts geplaatst. De 34-jarige Antwerpenaar won met 3-2 van de Nederlander Geert Nentjes (PDC-108). Hij liet daarbij een gemiddelde van 90,16 punten en een checkout percentage van 40 procent optekenen. Nentjes kam aan 87,03 punten en 32,26 procent. De setstanden waren 3-2, 2-3, 2-3, 3-1 en 3-2.

Morgenavond komt Huybrechts al opnieuw in actie. Hij staat dan voor een loodzware opdracht. Zijn tegenstander in de tweede ronde is de Engelsman Rob Cross, nummer twee van de wereld en de wereldkampioen van 2018. 

Dimitri van den Bergh is als nummer 29 van de wereld rechtstreeks voor de tweede ronde geplaatst. Daarin neemt hij het zaterdag 21 december op tegen de Engelsman Josh Payne (PDC-45) of de Braziliaan Diogo Portela. 

Photo News
Photo News
Photo News1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jan Lanclus

    spannende match. Op het einde was KH duidelijk beter.