Kim en Ronny Huybrechts voorbij Spanje naar kwartfinales

PHOTO_NEWS
Kim en Ronny Huybrechts hebben zich vandaag in het Duitse Frankfurt vlot voor de kwartfinales van de World Cup Darts geplaatst. In de achtste finales versloegen ze Spanje met 2-0. Ronny Huybrechts (PDC-35) zette de Spanjaard Cristo Reyes (PDC-53) met 4-1 opzij, Kim Huybrechts (PDC-16) won met dezelfde cijfers van Antonio Alcinas (PDC-187).

In de kwartfinales geven de Antwerpse broers, vijfde reekshoofd op het WK voor teams, de Australische vierde reekshoofden Simon Whitlock (PDC-7) en Paul Nicholson (PDC-31) partij. Die versloegen Gibraltar (Dyson Parody en Manuel Vilerio) met 2-0.

In 2013 werden Kim en Ronny Huybrechts vicewereldkampioen. In de finale bleken toen de Engelsen Phil Taylor (PDC-2) en Adrian Lewis (PDC-4) met 3-1 te sterk. Vorig jaar eindigde het in de kwartfinales met een 2-1 nederlaag tegen de Nederlanders Michael van Gerwen (PDC-1) en Raymond van Barneveld (PDC-14), die Taylor en Lewis vervolgens de titel zouden afsnoepen. Kim Huybrechts bereikte ook in 2012 al eens de kwartfinales, toen met Kurt van de Rijck. .