Ga naar de mobiele website
^ Top

Jelena Peeters schaatst naar zege op 1.000 meter in Inzell

ANP

Jelena Peeters heeft in het Zuid-Duitse schaatsoord Inzell de 1.000 meter gewonnen in 1:19.89. Op de 500 meter eindigde Peeters als zevende in 40.82. Winnares werd de Nederlandse Antoinette de Jong in 39.16. Peeters heeft in Inzell een langdurig olympisch trainingskamp belegd. Volgende week komt de rijdster uit Wuustwezel uit bij de wereldbekerwedstrijden in Erfurt. Een week geleden bracht ze de nationale records op 40.60 en 1;18.42.
Tijdens de Winterspelen zal Peeters op de 1.500 meter starten.

Meer over7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Pedro Gonzalez

  Waarom stuurt men iemand die zelfs niet bij de eerste twintig tijden kan rijden met belasting geld naar Zuid-Korea?

 • Pedro Gonzalez

  Dretie, maar waarom zegt men dat dan niet of liever zwijgt men erover? Zij is in de verste verte niet waard om naar Zuid-Korea af te rijzen. Swings maakt ook GEEN enkele kans behalve dan op het wring en-duw en trekwerk van de massastart, de pensenkermis op ijs, waar geluk meer uitmaakt dan het schaatsen op zich.

 • dretie munkies

  Voor Jelena een opsteker misschien maar internationaal op het hoogste schavotje betekenen die tijden inderdaad niets !

 • Pedro Gonzalez

  Of om het nog gezelliger te maken. Zevende (en tegen wie?) in 40.82 , tegen Antoinette de Jong 39.16 of in meters uitgedrukt, bijna 21 meter achterstand op een baan van 400 meter.

 • Pedro Gonzalez

  De waarheid verzwijgen is ook liegen. Met een tijd van 1.19.89 rijdt men niet bij de eerste twintig in het WB circuit. Wie waren dan haar tegenstandsters?

Meld een bug