Het houdt maar niet op: ook op tweede testdag in Formule E weer technische problemen voor Vandoorne

EPA
Stoffel Vandoorne (HWA Racelab) heeft ook op de tweede testdag in de Formule E opnieuw te maken gehad met technische problemen op het circuit van Valencia. 

De bolide van de West-Vlaming kwam tot stilstand op de baan, waarna de rode vlag werd getoond. Ook gisteren kampte Vandoorne met technische problemen bij zijn debuut in de Formule E.

"Na twee dagen testen zit het erop voor mij, dit was een volledig nieuwe ervaring", verklaarde Vandoorne, die na dit seizoen de Formule 1 voor de Formule E ruilt. "Ik kijk er naar uit om echt te gaan racen. Het zijn dan wel geen twee ideale dagen geweest, toch hebben we heel wat geleerd en hebben we kunnen bekijken welke problemen we hebben. We wisten dat het voor iedereen een nieuw begin zou zijn."

Jérôme d'Ambrosio (Mahindra Racing) was goed voor de derde chrono. 




20 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Patrick De Maesschalk

  Proficiat ,Stoffel zit toch weer in de top van de autosport. Zonder potentieel zit en blijf je daar zeker niet. Top

 • Steven Persoons

  Na 2 dagen testen in Valencia : snelste ronde van Stoffel = 1:18.032 ; snelste ronde van ploegmaat Paffett = 1:19.114. (Bron : www.FIA.com). Ondanks panne, heeft Stoffel zijn talent al getoont.

 • Frederik Ceyssens

  D'ambrosio rijdt nu zijn vijfde seizoen in de formule E. Natuurlijk heeft hij bakken meer ervaring als stoffel in deze klasse. En hij rijdt voor een topteam komende seizoen. We moeten er rekening mee houden dat alles in deze klasse nieuw is voor stoffel, ook de auto is totaal nieuw en heeft nog nooit Formule E gereden. daar dienen nu eenmaal testdagen voor, om de wagen te testen. Eenmaal hij de wagen eigen is ben ik er zeker van dat hij minstens top 5 rijdt...

 • ringo van der pulst

  Is dat nog normaal,lees je stoffel dan lees je pech.

 • Robert Hands

  Wat een bekakte reacties van personen die er niets van kennen. Het team van Stoffel is nieuw in formule E, en het zijn nog maar testen