Gratis hamburgers voor honkbalfans na historische zege van hun team

AP
Honkbalfans van Milwaukee Brewers kunnen komende donderdag gratis hamburgers gaan eten. Dat danken zij aan de zege van hun team op Los Angeles Dodgers in het eerste duel van een best-of-seven serie in het National League Championship. 

Het duel eindigde op 6-5 voor de Brewers, die daarmee hun twaalfde zege op rij boekten. Daardoor moest de lokale hamburgerketen George Webb eraan geloven. Al in de jaren '40 van de vorige eeuw beloofde het bedrijf uit Wisconsin gratis hamburgers als de honkballers uit Milwaukee twaalf keer op rij zouden winnen. Dat gebeurde eerder in 1987 en kostte het restaurant toen naar eigen zeggen 170.000 hamburgers.

De Brewers zijn één stap verwijderd van deelname aan de World Series. Dat zou voor het eerst zijn sinds 1982. Vandaag staan beide teams weer tegenover elkaar, opnieuw in Milwaukee.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tomas Hulsmans

    Nee Ronny, hier zou dat niet kunnen omdat men zich onder zijn eigen grote beloftes zou uit neuzelen.. En politiek en veggies hebben niks te maken met een weddenschap van een private keten..

  • Ronny Vansteelandt

    Hier zou dat niet lukken. Dat zou ongeoorloofde reclame zijn en veroordeelt worden door alle soorten veggie's en de politiek vanwege niet gezond.