Golfwereld schrikt zich hoedje wanneer deze Amerikaan op British Open zijn pet afzet

AFP
Drie leiders momenteel op de British Open: Kevin Kisner, titelverdediger Jordan Spieth en Xander Schauffele. En toch gaat er een andere Amerikaan met heel wat aandacht lopen. Stewart Cink werd ongewild een hit op sociale media.

Dat het uiterlijk van de 45-jarige Cink opvalt, is een understatement. Op het eerste gezicht is er niet speciaals op te merken aan de man. Maar wanneer de Amerikaan zijn pet afzet, is het toch even met de ogen knipperen.

Photo News

Cink kampt namelijk met een serieuze kleurlijn. "Ik kan er niets aan doen. Ik worstel er tevens al langer mee”, liet de ex-winnaar van de British open (in 2009) optekenen. “Nu, ja: als iemand anders er zo bijliep, zou ik ook grappige tweets de wereld insturen sturen." 

Thomas Pieters staat dan weer een stuk minder in de spotlights. Onze landgenoot is met 213 slagen, par, 40ste. Dat zijn negen slagen meer dan het -eerder vernoemde- leiderstrio Kevin Kisner, Jordan Spieth en Xander Schauffele. Tiger Woods klom gisteren van de 29ste naar de 6de plaats.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Yvan Van Nieuwenhuyze

    Gelijk de renners hun benen , niks om u zorgen om u te maken..

  • Dick van Aggelen

    Shockrocker Alice Cooper slaat ook een leuk balletje.

  • Griet Maes

    'Ik kan er niets aan doen' Misschien gewoon zijn pet eens afzetten wanneer hij in de zon gaat lopen? ;)