Goed gek? Raf loopt marathon van Antwerpen op blote voeten

Q-Music
Antwerpen is vandaag in de ban van het lopen. Zowel Linkeroever als de binnenstad worden ingepalmd door de marathon en de ten miles. Een van de lopers is Raf De Smet. Op zich niets bijzonder, ware het niet dat de Antwerpenaar de 42 km vandaag op zijn blote voeten aflegt. Raf gaf deze morgen zelf tekst en uitleg tijdens de weekend Jolien Roets show op Q-Music. "Lopen is een grote passie, het is voor mij dan ook een feestdag", klinkt het bij de man die wekelijks maar liefst 150 kilomter afloopt.

Dat vraagt dus duidelijk om een extra uitdaging en daarom loopt Raf vandaag op zijn blote voeten door de Antwerpse straten. "Af en toe doe ik dat eens. Ik loop heel graag blootsvoets. Eigenlijk zouden meer mensen dat moeten doen. (...) De eerste keer dat ik dat deed had ik wel last van blaren, maar na twee weken heb je eelt op je voeten en is dat geen enkel probleem." Geen schrik voor glas op de weg? "De grote stukken zie ik meestal op voorhand liggen en de kleine stukken haal ik er achteraf wel uit." Succes alvast!

Raf uit Antwerpen loopt vandaag blootvoets de marathon van Antwerpen by Q-musicReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.