Exclusief voor abonnees

Gerard Piqué de pineut in Davis Cupfiasco: hoe Barça-ster als businessman de wereld wil veroveren

Gerard Piqué.
AFP Gerard Piqué.
Gerard Piqué staat in het oog van de storm. Eens niet voor een controversiële uitspraak bij FC Barcelona, maar in zijn rol als businessman bij het fiasco van de hervormde Davis Cup. De kritiek raakt Piqué, maar verandert zijn ambitie niet. Hij wil ook als zakenman de wereld veroveren, met Mark Zuckerberg van Facebook als stichtend voorbeeld.

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • André Van der Poorten

  Zo zullen zijn zuurverdiende (?) centjes wel ne gang gaan !

 • Etienne De Bondt

  Wat is dat toch met die gepensioneerde sporters? Denken die nu echt dat ze alles kunnen veranderen, denken die nu echt dat ze weten hoe het er in andere sporten aan toe gaat? Wij zitten hier ook met zo ene, gepensioneerde basketter die de wielerwereld eens gaat veranderen. Profiteer van jullie geld en laat eventuele veranderingen over aan zij die er verstand van hebben.

 • Gino Denil

  Gasten als Mark Zuckerberg en Bill Gates hebben gewoon geluk gehad. De omstandigheden gewoon altijd mee gehad. Met meer toeval en geluk dan iemand die de Euro millions wint. Ze hebben de wereld niet veroverd met een geweldig plan en geniale inzichten. Die is hen in de schoot gevallen. In onze wereldeconomie zullen er altijd een paar zijn die toevallig op die plaats staan waar alles samen valt. Maar dat konden net zo goed anderen zijn.