Epische Haka van Nieuw-Zeelanders overstemd door Engelse fans die blijven zingen

Rugbyminnend Engeland zette zich deze namiddag schrap voor een Test-duel tegen de ongenaakbaar geachte nummer één van de wereld, Nieuw-Zeeland. Voor het eerst in vier jaar dat ze de Kiwi’s in de ogen keken. Maar in heroïsche omstandigheden in het Londense Twickenham Stadium -het regende pijpenstelen- stond het na 25 minuten 15-0 voor de Engelsen. Via een try van Sam Underhill vijf minuten voor tijd dacht Engeland dat de zege binnen was, alleen werd die score afgekeurd wegens buitenspel en ging de zege zo toch weer naar de All Blacks: 15-16. Ook voor de partij was er kippenvel, toen Nieuw-Zeeland uitpakte met hun traditionele Haka. Onder aanvoering van scrum-half TJ Perenara namen alle 23 Kiwi’s deel, terwijl de Engelse fans als antwoord ‘Swing Low Sweet Chariot’ zongen. 

Photo News
REUTERS
REUTERS
Action Images via Reuters
Action Images via Reuters
Action Images via Reuters3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Tom Dossche

    Respectloos van de Engelse supporters.

  • dirk belis

    Zoals met alles.Al jaren heeft niemand nog respect voor niets! Moderne maatschappij is een groot lachertje geworden

  • Linda Wellekens

    Ik vind die haka een formidabel ding ! Zouden ze in België ook es moeten leren; zou heel wat stoerder zijn dat de gelikte haardos en de zeemzoete truitjes van onze voetballers :-)