EK hockey vindt volgende zomer plaats in ons land, tickets zijn vanaf nu te koop

Arthur Van Doren (links) is volgende zomer in eigen land te bewonderen op het EK Hockey.
RV Arthur Van Doren (links) is volgende zomer in eigen land te bewonderen op het EK Hockey.

Van 16 tot en met 25 augustus 2019 strijden de beste Europese hockeylanden, 8 bij de mannen en 8 bij de vrouwen, voor de Europese titels op de nieuwe hockeysite van het Wilrijkse Plein in Antwerpen. De voorverkoopfase, voorbehouden voor Belgische clubs en hun leden, is afgelopen en vanaf nu kunnen alle hockeyfans in België en Europa tickets kopen om hun nationale ploeg te komen aanmoedigen op de Belfius EuroHockey Championships 2019, zoals het EK officieel werd gedoopt. Via de website www.belfiuseurohockey.be kan iedereen die dat wil tickets bestellen.

Het EK hockey begint op vrijdag 16 augustus met de herenmatch tussen België en Spanje, het nummer 5 van het EK 2017. De eerste match bij de vrouwen is Spanje-Rusland op zaterdag 17 augustus. Later die avond staat ook nog de derby der Lage Landen tussen de Belgische Red Panthers, de Belgische damesploeg, en regerend Europees kampioen Nederland op het programma. De Belgische hockeyfans worden verwend, want elke avond staat er een match van één van de twee Belgische nationale ploegen op het programma. De finale bij de mannen wordt op zaterdag 24 augustus gespeeld, die van de vrouwen op zondag 25 augustus.

Arthur Van Doren.
rv Arthur Van Doren.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ineke Visser

    Iets om naar uit te kijken!