Drama tijdens baseballmatch: jong meisje naar ziekenhuis gebracht, ‘dader’ barst in tranen uit

AFP
Drama gisteren tijdens de baseballpartij tussen Chicago en Houston. Albert Almora (van the Cubs) raakte na een foul ball een jong meisje in het publiek. Het kind werd nadien naar het ziekenhuis gebracht, Almora barstte in tranen uit.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

’t Was plots heel stil in het Minute Maid Park van Houston. Almora raakte de bal hélemaal verkeerd en trof een jong meisje. Het publiek hield de adem in. Er heerste een grote angst dat het kind ernstig gewond was.

Almora, zelf een vader van twee kinderen, zat met een enorm schuldgevoel. De 25-jarige Amerikaan zakte door z’n knie en liet zijn tranen de vrije loop. Ook emoties alom bij de andere spelers. Zij zagen hoe het meisje -in de armen van haar vader- het stadion verliet.

Vervolgens vroeg Almora naar de toestand van het kind, waarna hij getroost werd door een vrouw van de security (beelden hieronder). De Amerikaan moest uiteindelijk vervangen worden en stond achteraf de pers te woord. “Ik ben sprakeloos. Ik zou een net in het stadion willen hangen. Het spijt me zo.” Wat later een grote opluchting voor Almora: de schade bij het meisje viel mee, zo bleek uit een controle in het ziekenhuis.
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Kim Labeau

  Respect mooi gebaar

 • Maarten Jacobs

  Er is een tijd voor tranen maar erna ook een tijd om u terug te vermannen

 • jurgen maes

  Groot sportman

 • Ludo Wouters

  Een mooie en menselijke reactie.

 • Chris Van den broeck

  Het hart op de juiste plaats. respect!