Ga naar de mobiele website
^ Top

Dit moet de meest foute sport zijn: blootmodel klapt uit de biecht hoe ze groepseks had met drie NRL-spelers

Het naaktmodel Belinda Medlyn hield aan haar foute relatie met Bodene Thompson zoontje Hendrix over.
rv Het naaktmodel Belinda Medlyn hield aan haar foute relatie met Bodene Thompson zoontje Hendrix over.
De Australische NRL (National Rugby League) davert -niet voor het eerst- op haar grondvesten. Nadat de sport al geteisterd werd door met veel te veel seks of geweld gekruide verhalen, doet een Penthouse-model en stripster er nu nog een schepje bovenop: "De spelers denken dat ze rocksterren zijn die alles mogen, tot het verkeerd gaat."

Belinda Medlyn (35) onthult vandaag in 'The Daily Telegraph' dat ze drie jaar geleden groepseks heeft gehad met topspeler Bodene Thompson (29) en enkele van zijn ploegmaats bij de New Zealand Warriors. Een 'ganga', heet dat onder de NRL-spelers. Hij stuurde dan foto's op van andere spelers, waaruit zij een keuze maakte. De stripster sprak daarnaast nog enkele keren in het geheim af met Thompson, onder andere in hotelkamers waar ze wedstrijden voorbereidden. Ze gaf ook expliciete conversaties vrij die tot de seksdates leiden (zie onderaan). Medlyn en Thompson hielden aan hun foute relatie een zoontje over, de nu vijftien maanden jonge Hendrix. Hij werd nota bene verwekt de avond voor een topwedstrijd, toen een ploegmaat toekeek. Momenteel vechten de twee over wie er financieel verantwoordelijk is voor Hendrix. Het model zegt dat Thompson zijn alimentatie niet nakomt, de advocaat van de rugbyspeler stelt dat hij geen cent heeft. Vorig seizoen had Thompson nog een jaarsalaris van 216.000 euro. (lees hieronder verder)

Belinda Medlyn met zoontje Hendrix.
rv Belinda Medlyn met zoontje Hendrix.
Bodene Thompson van de Warriors.
Getty Images Bodene Thompson van de Warriors.
rv

Het verhaal doet opnieuw vragen oproepen rond de ziekelijke heersende spelerscultuur in het NRL. Een alles behalve vrouwvriendelijke omgeving, die incestueus in stand wordt gehouden door de clubs en de bond die er bij incidenten vooral doofpotoperaties op nahouden. In de Australische media gaat het er vandaag hard aan toe. "Dit maakt me ziek", aldus Justin Smith, een invloedrijke radiostem. "Nu dit naar buiten gekomen is, wil ik niet weten hoe het er in die kleedkamers aan toegaat." Mel McLaughlin, een vrouwelijke sportcommentator: "Dit is een vieze zaak, maar eigenlijk geen verrassing. Deze sport kampt al jaren met een groot probleem. Ik zag het al op school. Hun houding is verkeerd. Ze denken dat ze onaantastbaar zijn en zich alles kunnen veroorloven. Ze hebben niet het minste respect voor vrouwen. Voor hen zijn dat louter objecten. Natuurlijk wil ik niet alle spelers over dezelfde kam scheren en komt dit van twee kanten: er zijn ook vrouwen die via sociale media actief spelers opzoeken en het geweldig vinden hun hoofd zot te maken. Ook zij zijn verantwoordelijk." (lees hieronder verder)

rv
rv

Omdat Bodene Thompson eind vorig seizoen door een blessure niet aan spelen toekwam en zo zijn contract (nog) niet verlengd zag bij de Warriors, kan de NRL geen actie ondernemen. De bond zou de zaak onderzoeken, maar heeft voorlopig nog geen bewijs gevonden dat Thompson "de sport in diskrediet heeft gebracht". Ook de Vodafone Warriors wachten voorlopig af tot ze meer informatie hebben. Thompson is momenteel samen met Kaea Pearce, een danseres uit Nieuw-Zeeland.

Thompson is nu samen met Nieuw-Zeelandse danseres Kaea Pearce.
Facebook Thompson is nu samen met Nieuw-Zeelandse danseres Kaea Pearce.5 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Mart Ekoo

  Respect voor vrouwen?? Omdat zij 2 man tegelijk op haar laat zitten en omgekeerd? Dat gebeurt overal, nauwelijks een schandaal...

 • Iggy van den Haesevelde

  Ze kunne er maar van genoten hebben zou de kans ook nie laten liggen

 • lodewijk maesen

  eerst met 3 mannen seks hebben om toch zeker zwanger te worden en achterzf bleiten?euh je bent goedkoop en 99 van 100 mannen hebben seks met goedkope vrouwen..

 • Gerrit Baas

  Alle respect voor alle vrouwen in de wereld maar zijn er niet die zulke zaken zoeken om er financieel wel bij te varen, triootje met gevolgen en niet onder dwang dus eigen keuze en lekker in de belangstelling staan in de Australische pers.

 • Philippe Deckers

  Voetballers en andere sportlui dragen hun iq op hun rug...op enkele uitzonderingen na.

Meld een bug