Dimitri Van den Bergh naar tweede ronde German Darts Open, nu volgt nummer één

Dimitri Van den Bergh.
Photo News Dimitri Van den Bergh.
Dimitri Van den Bergh (PDC-29) heeft zich in Saarbrücken vlot voor de tweede ronde op het German Darts Open (ET4/140.000 pond) geplaatst. Mike De Decker (PDC-145) redde het niet.

Van den Bergh had weinig moeite met de Duitse amateur Thomas Kohnlein. De tweevoudige jeugdwereldkampioen speelde zelf nooit zijn beste darts, maar kwam ook nooit in de problemen en won met 6-2. "The Dreammaker" deed wel niet beter dan een gemiddelde van 80,81 punten en een checkout percentage van 25 procent. 

Om in de tweede ronde de Nederlander Michael van Gerwen (PDC-1) te kunnen verontrusten, zal hij uit een ander vaatje moeten tappen.

De Decker moest nipt met 6-5 de duimen leggen voor de Engelsman David Pallett (PDC-126). Met een gemiddelde van 93,79 deed de Mechelaar wel beter dan zijn tegenstrever die uitkwam op 92,16, maar Pallett was duidelijk de betere bij het uitwerpen.

Dimitri Van den Bergh.
Photo News Dimitri Van den Bergh.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.