Exclusief voor abonnees

Delfine Persoon wacht week Engelse quarantaine voor ‘wraakkamp’ tegen Taylor, psychologische oorlog al gestart: “Katie kookt van woede”

Delfine Persoon.
BELGA Delfine Persoon.
Delfine Persoon vertrekt zaterdag naar Engeland voor haar rematch tegen Katie Taylor, op 22 augustus in Brentwoord, Essex. Bij aankomst moet Persoon in het afgehuurde hotel een week in quarantaine met “1000 pond boete per overtreding.” Ook is er nu al vuurwerk in de catacomben: “Katie kookt van woede.”

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
11 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guido Swerts

  Nederland topsportland?Haha is dit een grap ofzo?

 • Gino Denil

  Als die managers het slim spelen wint Persoon. En komt er nog een derde match om uit te maken wie nu echt de beste is.

 • Jan Deroover

  Het feit dat Taylor alles deed om een rematch te voorkomen en te weigeren bewijst dat ook zij overtuigd was van de superioriteit van Delphine.

 • Daan Pieters

  Jos, dit is typisch van dat commentaar uit de luie, doorlegen zetel. Delphine is een rasechte topsporter die al 15 jaar meegaat. Ik heb het grootste deel van het kamp vorig jaar gezien en dat was effectief niet pluis. Het feit dat ze achteraf zo ontgoocheld was en het resultaat bekritiseerd heeft, dat doet een topsporter met naam niet zomaar. Daarenboven heeft de media dit enorm opgeblazen. Veel succes tegen Taylor Delphine!! Nederlanders heeft gewoon meer chauvinisme en vechtlust, dat wel...

 • Marc Gijsels

  Mooi gezegd Jos maar het slaat wel op niks, iedereen was het erover eens dat Katie vorige keer onterecht tot winnaar werd uitgeroepen, daar moet je echt geen kenner voor zijn.