De duistere reden waarom deze auto op dit moment een klein fortuin waard is

Op de Toyota van Hernandez is ondertussen al fors geboden
Supplied Op de Toyota van Hernandez is ondertussen al fors geboden
De wagen waarmee voormalig NFL-speler Aaron Hernandez een homejacking pleegde in 2012, wordt geveild. Verzamelaars zijn er alvast als de kippen bij om dit collectorsitem in hun bezit te krijgen en ze willen er zelfs veel geld voor geven.

NFL-speler Aaron Hernandez, die uitkwam voor de New England Patriots, werd in 2013 schuldig bevonden aan de moord op zijn schoonbroer Odin Lloyd. Hij werd tot levenslang veroordeeld, maar een maand geleden pleegde Hernandez zelfmoord in zijn cel.

Het was niet de eerste keer dat Hernandez een crimineel feit had begaan. In 2012 werd hij nog vrijgesproken voor een dubbele homejacking. De wagen die toen gebruikt werd, wordt nu geveild op Ebay. Verzamelaars willen alvast veel geld geven om de wagen in hun collectie te kunnen opnemen. Al meer dan 100 mensen hebben intussen een bod geplaatst op de Toyota 4 Runner uit 2006. 

Jack Fox, de dealer die de wagen indertijd aan Hernandez had geleased, kreeg de Toyota terug in zijn bezit. Nu probeert hij de auto van de hand te doen. "Ik heb ontdekt dat er heel wat sportmensen zijn die interesse hebben in de Toyota", aldus Fox. "Het is een vreemd voorwerp om te verkopen, maar in deze tijden weet je nooit wat iemand wil geven".

Normaal gezien zou de wagen nog zo'n 10.000 euro waard zijn maar er zijn al bedragen geboden van bijna 122.000 euro. De Toyota is ondertussen verwijderd van de site.

Hernandez in juli 2013, moest terechtstaan in de rechtbank voor de moord op Odin Lloyd
Photo News Hernandez in juli 2013, moest terechtstaan in de rechtbank voor de moord op Odin Lloyd