Ga naar de mobiele website
^ Top

De 'Balotelli van het MMA' pakt uit met "een van meest sensationele openingsrondes ooit"

YouTube
Marc Diakiese heeft gisteravond voor spektakel gezorgd tijdens de Londense Fight Night. Het 24-jarige Britse lichtgewicht, die vorig jaar gecontracteerd werd door het UFC (Ultimate Fighting Championship, de hoogste competitie van het MMA), gunde de Fin Teemu Packalen welgeteld dertig seconden in de ring.

Diakiese pakte meteen uit met twee atletische spin kicks waarmee hij zijn reputatie van spectaculaire vechter met flitsende stijl alle eer aandeed. Wanneer Packalen dan even aanstalten maakte om zelf een aanval in te zetten, werd hij getrakteerd op een vliegensvlugge rechtse vol op de kin. De arme Fin zeeg bewusteloos neer waarna de scheidsrechter snel ingreep om een punt achter de kamp te zetten, voor Diakiese nog meer schade kon aanrichten - zijn bijnaam 'The Bonecrusher' indachtig. Al heeft hij ook wel wat weg van de 'Mario Balotelli van het MMA', zoals op sociale media al geopperd werd. Zo staat hij er om bekend tijdens de wegingen de speciale kerel uit te hangen.

Ook zijn uitspraken neigen naar het Italiaanse enfant terrible van momenteel Nice. "Ik heb het al heel de week gezegd en ik zal het nog eens zeggen: deze kamp ging heel snel over en uit zijn. Ik ben een van de allerbeste vechters en dat zal ik blijven bewijzen. Zeker nu ik ook in een van de beste gyms train. Het wordt tijd dat ze mij nu ook eens topgevechten op de hoofdtabel geven. Ik wil grotere namen bekampen. Maar wie ook mijn volgende tegenstander word, ik zal er klaar voor zijn." Als Diekiese zo blijft vechten, zullen die grotere gevechten ongetwijfeld volgen. De Brit heeft al zijn twaalf gevechten gewonnen en staat ook in het UFC op 3-0.
Reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Meld een bug