Comeback Mike Tyson uitgesteld “om groter publiek kans te geven de grootste comeback uit het boksen bij te wonen”

Mike Tyson.
AFP Mike Tyson.
De exhibitiewedstrijd tussen de 54-jarige Mike Tyson en de 51-jarige Roy Jones Jr. is verplaatst van 12 september naar 28 november. Dat heeft de oud-wereldkampioen bij de zwaargewichten zelf aangekondigd.

In een communiqué op de website van TMZ Sports vertelde Tyson dat de wedstrijd werd uitgesteld “om een groter aantal personen de kans te geven om de grootste comeback uit de geschiedenis van het boksen bij te wonen.” Ook gaf de levende legende mee dat zijn tegenstander “maar beter oplet”, want “hij is in topvorm”.

Het bedrijf dat achter de organisatie zit van het evenement, Thriller, gaf nog mee dat het verlengd weekend van Thanksgiving beter past bij het “historische gevecht”, dat al op een “enorme interesse” kan rekenen en het eerste zal worden uit een reeks genaamd “Thriller Battles”.

Lees ook: 

Officieel: bokslegende Mike Tyson (54) maakt comeback

He’s back: Mike Tyson keert 15 jaar na laatste kamp terug in de ring, een portret van ‘the baddest man on the planet’
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Steve De Jonghe

  Give me the money. Een grotere uitdaging zou zijn om tegen mayweathers te boxen !!

 • Freddie Lamers

  Dat de mensen daar nog intrappen. Is puur om geld te incasseren. Worden een paar slagen uitgedeeld, en na 5 minuten is de match over. Zie Hari -Verhoeven.

 • Boze De Wilf

  In november zijn er meer centen verdienen.

 • Johan Verstraeten

  Wees toch gewoon eerlijk en zeg dat het beoogde omzetcijfer niet kan gehaald worden met een beperkt publiek. Altijd die leugens... Nergens voor nodig.