Bronzen Van Riel neemt dan toch deel aan gemengde aflossing triatlon

BELGA
Marten Van Riel, gisteren op het EK triatlon in het Schotse Glasgow goed voor het brons in de individuele wedstrijd, verschijnt om 18u35 dan toch aan de start van de gemengde aflossing. Dat laat bondscoach Nick Baelus weten.

Van Riel was onzeker met pijn aan de voet. Deze middag onderging hij een test, die goed verliep. De Belgische ploeg bestaat voorts uit Jelle Geens, Claire Michel en Valerie Barthelemy. 

BELGA4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Meert Dominique

  Een "echte" triatlon in 4 x langer? En dan, is een marathonloper 420 x meer waard dan een 100 meter specialist?

 • jozef van riel

  Inderdaad Christine. Eigenlijk is het een sportprestatie van niks hé. 750 m zwemmen, 40 km. fietsen aan topsnelheid en dan raprap 10 km. lopen. Wie kan dat nu niet?? :-(

 • jacques hillaert

  dikke proficiat !

 • Christine van Hoye

  Ik wil niks afdoen aan de prestatie van de atleten, maar een echte triatlon is wel 4 keer zo lang . da werk je niet af op een paar uur .