Bokswereld in shock: ex-MMA'er Tim Hague (34) overleden na knock-out

kos
Vechtsporter Tim Hague is gisteren overleden. De Canadees, een ex-MMA'er die vorig jaar overstapte naar het boksen, ging vrijdag tijdens een bokskamp tegen Adam Braidwood knock-out en overleed twee dagen later aan een bloeding in zijn hersenen. Hague is 34 jaar geworden.

'The Thrashing Machine' was in de eerste ronde al twee keer tegen het canvas geslagen en hij stond in de tweede ronde te tollen op zijn benen toen hij knock-out ging. Hague werd overgebracht naar het ziekenhuis voor een hersenoperatie. Een dag later bleek de Canadees hersendood. 

"Het is met ongelooflijk verdriet dat we melden dat Tim vandaag is overleden'', laat de zus van Hague, Jackie, weten in een verklaring. "Hij is overleden in het bijzijn van familie, luisterend naar zijn lievelingsmuziek. We gaan hem zo missen."kos13 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Staf Vandoorne van pierre de garde

  Vind ook dat verzorger moest ingrijpen na 2de keer tegen kanvas RIP sterkte voor familie en vrienden

 • Etienne Boeckx

  De refereer is hier serieus in de fout als je iemand in de eerste ronde drie maal 8 tellen geeft en de tweede ronde binnen de minuut het spel terug 3 maal moet stil leggen waar ben je mee bezig !! Was die man wel fit om te boksen ?

 • bontje

  Wat zielig voor degene die hem heeft doodgemept.

 • ghreu foorever

  Risico s van het vak. Doe gewoon en zoek u een defitige job

 • Karel Van Beeck

  Verzorger had handdoek moeten werpen al in de 1ste ronde. Ook de scheidsrechter heeft schuld.