Bokssensatie Buatsi blijft indruk maken: tegenstander in eerste ronde knock-out, Anthony Joshua voorspelt Ghanese Brit "grote toekomst"

Photo News
Eén ronde. Langer had Joshua Buatsi gisteren niet nodig om zijn Letse opponent Andrejs Pokumeiko tegen het canvas te meppen. KO. De 25-jarige Ghanese Brit boekte zo zijn zevende overwinning op rij en blijft ongeslagen.

“Buatsi heeft een grote toekomst”, stak bokskampioen Anthony Joshua zijn bewondering niet onder stoelen of banken. En die laatste kan het weten. De Brit is de regerende wereldkampioen bij de WBA, IBF, IBO en de WBO. Wel meegeven dat Buatsi gecoacht wordt door Joshua.

Instagram

Geen wonder dat de Engelsman zijn poulain bewierookt. Maar toch: Buatsi heeft de laatste maanden bij de lichtzwaargewichten heel wat indruk gemaakt. De Ghanees werd pas vorig jaar professioneel bokser en raasde sindsdien als een wervelwind door de bokssport. 

De statistieken liegen er niet om: zeven kampen, zeven overwinningen, vijf keer K.O. Volgens bokspromotor Eddie Hearn is Buatsi nu al klaar voor een gevecht om de wereldtitel. Man om in de gaten te houden.

Photo News
REUTERS1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Dirk Van Huffel

    En nu tegen Daniel Dubois ?