Belgische hockeyvrouwen pakken eerste punt na draw tegen Australië

Photo News
De Belgische hockeyvrouwen hebben vandaag in hun tweede groepswedstrijd op het WK in Londen de punten gedeeld. De Red Panthers (FIH 13) speelden 0-0 gelijk tegen Australië (FIH 5).

De Belgen openden het WK met een 4-2 nederlaag tegen Nieuw-Zeeland (FIH 4). In hun laatste poulewedstrijd zaterdag treffen de Panthers Japan (FIH 12). De groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor de kwartfinales, de tweede en derde spelen barrages.

Australië voert na twee duels de groep aan met vier punten, voor Nieuw-Zeeland en Japan (elk 3). België sluit de rij met een punt. De Belgen openden het WK met een 4-2 nederlaag tegen Nieuw-Zeeland (FIH 4). In hun laatste poulewedstrijd zaterdag treffen de Panthers Japan (FIH 12). De groepswinnaar plaatst zich rechtstreeks voor de kwartfinales, de tweede en derde spelen barrages. Willen de Belgen dus verder bekeren, moet zaterdag gewonnen worden van Japan.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Pedro Gonzalez

    Ja winnen van Japan !! Dat betekent nogal iets.