Belgian Tornados arriveren in Lukla (en persen er zelfs nog een sprintje uit)

They did it. De Belgian Tornados zijn weer in Lukla beland. Daar waren ze op 27 oktober aan hun tocht richting het Everest Base Camp begonnen. Het werd een prachtig, maar ook loodzwaar avontuur waarbij de estafetteploeg van coach Jacques Borlée tot het uiterste moest gaan.

Gisteren las u dat Jonathan Borlée, die ziek was geworden, preventief met een helikopter naar Kathmandu werd geëvacueerd. Zijn ploegmaats Kevin Borlée, Dylan Borlée, Robin Vanderbemden, Jonathan Sacoor en Julien Watrin hebben vandaag na een wandeling van zo’n zeven uur vanuit Naamche Lukla bereikt. En de atleten waren zelfs nog in staat om een sprintje te trekken (zie video boven). Van Lukla gaat het morgen met het vliegtuig overigens terug naar de hoofdstad. 

Jacques Borlée en zijn team willen met hun expeditie ook geld inzamelen voor SOS Kinderdorpen. Wie een gift wil doen, kan dat via: sos-kinderdorpen.be/BelgianTornadosNepal

Photo News
;
HLN ;
Photo News
Dylan Borlée.
Photo News Dylan Borlée.
Dylan Borlée.
Photo News Dylan Borlée.
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo News
Photo NewsReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.