Antwerp is opnieuw maatje te groot voor Mechelen en bereikt halve finales

GOYVAERTS/GMAX AGENCY
Antwerp heeft zich geplaatst voor de halve finales van de play-offs in de Euromillions Basket League. De Giants rekenden in de tweede partij in de 'best-of-3' van de kwartfinales af met Mechelen in 76-87. In de halve finale wacht Brussels.

Paris Lee en Dennis Donkor waren elk goed voor dertien punten bij Antwerp. Tyler Kalinoski zat hen met elf punten op de hielen. Voor Mechelen volstonden de 26 punten van Kwan Cheatham niet.
Antwerp won de eerste partij met 94-72. Tegenstander voor een stek in de finale wordt Brussels. De ploeg uit de hoofdstad haalde het in de kwartfinales in twee duels van Bergen-Henegouwen. De eerste partij van de halve finales volgt 31 mei.

In de andere halve finale, vanaf 30 mei, bikkelen Oostende en Limburg United om een plek in de eindstrijd. Oostende rekende in de kwartfinales af met Aalstar, Limburg klopte Charleroi. Telkens waren twee partijen voldoende. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.