Antwerp Giants verrassend onderuit tegen Leuven - Lojeski verliest met Panathinaikos van Fenerbahçe

De Antwerp Giants hier op archiefbeeld.
VDB De Antwerp Giants hier op archiefbeeld.
De Leuven Bears hebben tijdens de heenwedstrijden van de kwartfinales in de Beker van België basketbal voor de verrassing gezorgd. Leuven won vanavond in eigen huis met 79-69 van de Antwerp Giants.

In de andere heenduels wonnen Oostende en Brussels op verplaatsing bij respectievelijk Aalstar (80-83) en Limburg United (80-93). Charleroi van zijn kant overdonderde Bergen in de Henegouwse derby met 85-67.

De terugwedstrijden van de kwartfinales vinden de komende dagen plaats. Bergen ontvangt zaterdag al opnieuw Charleroi. Brussels en Oostende spelen zondag gastheer voor respectievelijk Limburg United en Aalstar. De Antwerp Giants moeten volgende week donderdag vol aan de bak tegen Leuven.

 Lojeski en Panathinaikos verliezen in eigen huis van Fenerbahçe

Panathinaikos heeft dan weer op de elfde speeldag van de EuroLeague basketbal een 69-81 nederlaag geleden tegen Fenerbahçe. Bij de thuisploeg speelde Matt Lojeski 29 minuten. Hij scoorde daarin dertien punten, nam zeven rebounds en leverde twee assists af. In de tussenstand is Panathinaikos negende (vijf zeges en zes nederlagen). Fenerbahçe staat alleen aan kop (tien zeges, één nederlaag). 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.