American Football-vedette beschuldigd van verkrachting

Links Britney Taylor, rechts Antonio Brown.
Twitter/afp Links Britney Taylor, rechts Antonio Brown.
Antonio Brown, een vedette uit het in de VS razend populaire American Football, wordt door een gewezen physical coach beschuldigd van verkrachting. De 28-jarige vrouw legde klacht neer bij de politie in Florida.

De 31-jarige Brown, een van de beste wide receivers in de NFL (National Football League), zou zich in 2017 en 2018 drie keer hebben vergrepen aan Britney Taylor. De twee werkten toen samen bij de Pittsburgh Steelers.
"Ik vind het lastig om hierover te getuigen, maar met de steun van mijn familie, naasten en alle andere slachtoffers van seksueel geweld heb ik de kracht gevonden", zegt Taylor in een verklaring. “Door te getuigen verlos ik mezelf van de schaamte die ik jarenlang heb gevoeld tegenover de persoon die verantwoordelijk is voor mijn verkrachting.”

Antonio Brown bevestigde via zijn advocaat dat er seksueel contact was tussen beiden, maar volgens hem stemde de vrouw ermee in.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Erik De Smet

    Zij zal gedacht hebben dat haar broodje gebakken was maar omdat het uiteindelijk niets werd tussen die 2, probeert ze via de rechter aan de miljoenen van Brown te geraken. Waar gaat dit naartoe?