‘t Gaat allemaal veel te snel voor arme Noor: is dit de ‘knock-out van het jaar’ in de MMA?

rv

MMA-vechter Mzwandile Hlongwa kan straks zonder schroom een gooi doen naar de ‘knock-out van het jaar’. De Zuid-Afrikaan, ook bekend als ‘Shakebone’, liet zijn Noorse tegenstander Torbjorn Madsen het voorbije weekend sterretjes zien met een zelden geziene techniek. Na een forse uithaal met rechts draaide Hlongwa rond zijn as, om de compleet verraste Madsen met een links-rechtse combinatie richting canvas te sturen. De kamp was nog geen ronde ver. Madsen werd compleet van de kaart op een draagberrie afgevoerd, maar kwam niet veel later met geruststellend nieuws. “Ik lig momenteel in de ambulance, alles is oké. Dit kan gebeuren. Uitstekend gedaan van hem.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Guy Verhaege

  Ieder zijn sport é mensen... Criticasters zullen er altijd zijn... zowel hier if in het eendjesvissen...

 • Marc Decoutere

  Waarom nog naslagen als hij al uitgeteld op de grond ligt?

 • eric maier

  Elleboog was doorslaggevend in die draaibeweging. Dat is gewoon licht uit.

 • Dietrich Van Helder

  Hoe kan iets zich een sport noemen als je een gevallen tegenstander nog wil/kan blijven meppen? MMA is geen sport maar een legaal café gevecht.

 • Anis Elwertani

  Slaap zacht