Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KRC Genk GNK
1
EINDE
1
Union USG
 • 73' Goal Paul Onuachu
 • Deniz Undav Goal 90'+5'

Mazzu-time in Genk: Union sleept in de slotseconden nog een punt uit de brand in Limburg

Jupiler Pro LeaguePaul Onuachu leek Genk over de streep te trekken tegen Union met een strafschopgoal. Maar een strijdvaardig Union pakte in de allerlaatste seconde, en met een minder, nog een verdiend punt dankzij een kopbalgoal van Undav.

6 reacties

 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Voor mij was Union de eerste matchen gewoon een leuke ploeg maar nu geef ik graag toe dat het gewoon een zeer goeie ploeg en vooral een uitgebalanceerd elftal is die nog gaat verrassen.
 • Gorissen Marcel

  1 maand geleden
  Komt ervan als je de andere kansen de nek om draait.
 • jenny charels

  1 maand geleden
  Foutje in de tekst: wat een aanwinst voor 1B. Was Genk-USG dan een 1B match?
 • Jan De Vos

  1 maand geleden
  Het was 100% een correcte penalty, versta niet VanderElst dit niet zag, ...
 • Matthis Coppens

  1 maand geleden
  En dat de corner die Union kreeg geen corner was hoeft er weer niet bij te staan, typisch…
 1. Geen Belgisch succes op dag 2 van PDC Super Series 7: Van den Bergh kan glansprestatie niet herhalen, Huybrechts klopt topper maar sneuvelt ook snel
  Darts

  Geen Belgisch succes op dag 2 van PDC Super Series 7: Van den Bergh kan glanspres­ta­tie niet herhalen, Huybrechts klopt topper maar sneuvelt ook snel

  Na de eindzege van Dimitri Van den Bergh dinsdag een minder succesvolle dag voor de Belgen op het 25ste Players Championship-toernooi van de PDC Super Series 7. Van den Bergh (PDC 5) ging er in de tweede ronde uit na 5-6-verlies tegen Wayne Jones (PDC 70). Ook Kim Huybrechts (PDC 34) overleefde slechts één wedstrijd. Eerst klopte hij wel topper James Wade (PDC 4) met 3-6, maar nadien verslikte ‘The Hurricane’ zich in Martin Thomas, het nummer 127 van de wereld. Het werd 5-6. Mike De Decker (PDC 72) en Geert de Vos (PDC 110) verloren in hun openingsronde na nederlagen tegen respectievelijk Brendan Dolan (PDC 26) - 6-2 - en Steve Brown (PDC 98), 5-6.