Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Mathieu van der Poel wordt taaie klant voor Wout van Aert in Vlaamse klassiekers: “Als student die maar één blokuur nodig heeft voor examen”

WIELRENNENHij speelde met de pedalen. Of het scheelde toch niet veel. Geen twijfel mogelijk: déze Mathieu van der Poel neemt straks, in de Vlaamse klassiekers, de handschoen op tegen Wout van Aert. “Een prima voorbereiding in combinatie met zíjn klasse: dat komt goed.”

57 reacties

 • pascal Vanderlinden

  6 maanden geleden
  Aan al wie MVDP een profiteur en een wieltjeszuiger noemt , je kent 0.0 van koers en bekijkt enkel de samenvattingen ! Wout reed ook een volle koers achter zijn eigen team en is dan ook een wieltjeszuiger ? MVDP had niemand van zijn ploeg mee. Het zijn alle 2 toppers als geen andere zowel Wout als MVDP ! En MVDP is eigenlijk een geboren Belg, met een Nederlands paspoort en woont in Belgie.
 • Eddy vandeweyer

  6 maanden geleden
  Jumbo moet gewoon van strategie veranderen en Wout wint alles, zij hebben genoeg heel goede renners om het af te maken in een ontsnapping en dan kan Wout lekker in de wielen kruipen van Matje.
 • Els Martin

  6 maanden geleden
  Zet die oogkleppen eens af Dirk Lathouwers...VDP valt aan, gaat mee, werkt mee. En hij is een pak respectvoller tegenover wout dan velen hier tegenover hem.
 • patrick isenborghs

  6 maanden geleden
  3 maand specifiek getraind, wk veldrijden links laten liggen, als in voorbereiding op de voorjaarsklassiekers om dan tot de conclusie te komen de benen niet te hebben op de dag van de waarheid kan gebeuren. Maar om dan een uitspraak te doen dat hij zichzelf leeg reed achter iemand waar van je zelfs in het wiel zit als die 1x demareerd moet je lef hebben. Mijn conclusie , kan simpel het kopmanschap in een ploeg niet aan. Het is zoals wuyts zondag zei, je hebt kampioenen & je hebt super kampioenen
 • Katrien Delange

  6 maanden geleden
  Van Aert supporters vergeten dat Van der Poel een heel hoop wedstrijden niet gereden heeft omdat hij met de OS mountainbiken bezig was en omdat hun ploeg niet overal mocht starten enkele jaren geleden. Hij heeft maar 1x meegedaan aan de Tour en moest dan nog vroegtijdig vertrekken om op zijn MTB te gaan trainen. Dat eerste weekje was nochtans verre van slecht. Subliem zelfs en die kan wel wat klimmen hoor. Maar dat is zijn ambitie niet natuurlijk.
 1. Mettepenningen opnieuw aan het feest: Iserbyt een klasse beter dan de rest in Beringen, Van Empel troeft Brand af bij de vrouwen
  Veldrijden
  1

  Mettepen­nin­gen opnieuw aan het feest: Iserbyt een klasse beter dan de rest in Beringen, Van Empel troeft Brand af bij de vrouwen

  Eli Iserbyt heeft op verbluffende wijze de Exact Cross in Beringen op zijn naam geschreven. Er stond geen maat op de renner van Pauwels Sauzen-Bingoal. Michael Vanthourenhout werd tweede, Europees kampioen Lars van der Haar derde. Bij de vrouwen won Fem van Empel na een beklijvend duel met Lucinda Brand. Ook vorige week mocht de 20-jarige Nederlandse juichen.
 2. Opschudding in aanloop naar afscheidswedstrijd Roger Federer: klimaatactivist steekt eigen arm in brand
  Play
  Tennis
  13

  Opschud­ding in aanloop naar afscheids­wed­strijd Roger Federer: klimaatac­ti­vist steekt eigen arm in brand

  Het duel tussen Stefanos Tsitsipas en Diego Schwartzman, voorafgaand aan de laatste wedstrijd in de carrière van Roger Federer, is onderbroken door een klimaatactivist die het terrein én zijn eigen arm in brand stak. Dat deed hij om te protesteren tegen het gebruik van privéjets in het Verenigd Koninkrijk. De 20-jarige demonstrant werd in alle veiligheid van de tennisbaan gedragen.
 1. Zie hem blinken: Remco Evenepoel is wereldkampioen wielrennen na impressionant nummer in Wollongong
  Play
  WK wielrennen
  109

  Zie hem blinken: Remco Evenepoel is wereldkam­pi­oen wielrennen na impressio­nant nummer in Wollongong

  We hebben een nieuwe wereldkampioen! Remco Evenepoel (22) heeft het WK wielrennen in Australië gewonnen. Onze landgenoot liet na een collectief sterke koers van de Belgen alles en iedereen achter op twee ronden van het eind. In zijn eentje kwam hij als een triomfator binnen in Wollongong. De regenboog gaat naar Schepdaal. Het zilver was voor Laporte, brons ging naar Matthews. Wout van Aert werd vierde.