Matchwinnaar De Ketelaere: “Kers op de taart van mijn week” - Mignolet: “Enige manier om opnieuw kampioen te worden”

Jupiler Pro LeagueEen puntenpakker pur sang. Hoe anders kan Simon Mignolet na zijn afgelopen topweek omschreven worden: “Op een paar reddingen ben ik heel fier”, glunderde Clubs talisman. King Charles deed de rest van het werk.

8 reacties

 • Rudy Claes

  1 maand geleden
  Proficiat Club ... op naar de volgende titel !
 • Bruno willems

  1 maand geleden
  De blessuretijd die er is geld voor beide ploegen dus wie eerst scoort wint de partij en ja een gelijk spel was juister geweest
 • Georges Vande Velde

  1 maand geleden
  Kenneth Brosse Triestig ? Voor u als supporter ( niet van Club Brugge waarschijnlijk) van de concurrentie ? Tegen Charleroi ? Wie heeft er al van Charleroi gewonnen ? Juist niemand !
 • bartholomeus jaspers

  1 maand geleden
  Gilbert : de enige juiste analyse ! Hebben het altijd moeilijk in Charleroi dat zeer goed speelde maar hebben het op karakter gehaald met een zeer sublieme Simon ! En in minuut 92 dus laat iedereen maar weer zeveren over die 7 minuten.
 • Jean Swerts

  1 maand geleden
  Hoge bomem vangen veel wind,proficiat FCB na een geslaagde week en na een moeilijke en pijnlijke voorgaande week,de trein is weer vertrokken met de nodige natrapperij als gevolg...
 1. Coëfficiëntenalarm! Doen onze Belgische clubs vanavond een goede zaak, of glijden we verder af op de Europese ranking?
  EUROPEES VOETBAL
  5

  Coëfficiën­tenalarm! Doen onze Belgische clubs vanavond een goede zaak, of glijden we verder af op de Europese ranking?

  Coëfficiëntenalarm. RC Genk, Antwerp en AA Gent gaan vanavond op puntenjacht in Europa. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de Belgische coëfficiënt. Willen we volgend seizoen ook nog een rechtstreeks ticket voor de Champions League, is stilaan een serieuze inhaalrace nodig. Lees hier waarom vooral AA Gent ons land vanavond een extra grote dienst kan bewijzen.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.