Lukaku komt in exclusief gesprek met Degryse nog eens terug op teleurstellend EK: “Italië heeft ons tactisch én voetbaltechnisch overklast. Vooral dat laatste deed pijn”

42 reacties

 • Karel Van Beeck

  9 maanden geleden
  Mannekens, het is maar tegen een bal sjotten. Het probleem is om hem op de juiste plek te krijgen om verder in doel te krijgen. En meestal staan er dan nog hindernissen onderweg. En er zijn er dan nog die veel geld krijgen om dat te verhinderen om dan ook een doelpunt te maken. Wie laat zich hier vangen?
 • Kristof Degros

  9 maanden geleden
  Geen lukaku fan, maar hij is een pak beter geworden dat is wel het geval. Martinez moest al lang buiten liggen. Het zijn de mannen op het plein dat het moeten doen, maar een coach kan daar veel bij helpen, en zij moeten uitvoeren wat de coach zegt. Natuurlijk moeten ze nog keuzes maken op het plein uiteraard. Maar kijk achteraan ... nog altijd geen oplossing ... tsja het zal niks worden
 • Johan Van loocke

  9 maanden geleden
  @Guido, voor mijn part gaat Lukaku effe op het gras gaan liggen als hij maar verder doet waar hij zo goed in is : veel scoren ...
 • Guido Claesen

  9 maanden geleden
  Veel spelers zie je overal op de plein. Lukaku zie je alleen maar staan wachten op een pass. Die loopt nooit naar een tegenstander om heel de bal af te pakken, o nee want hij moet alleen maar een vooral maken en voor de rest rustig afwachten tot er een bal voor zijn voeten valt. En beetje verder lopen zit er niet in. Een buitenspel staan dat is zijn specialiteit, geweldige speler voor de media althans.
 • Frankie A S Goethals

  9 maanden geleden
  Tactiek is het meest overroepen criterium bij voetbal. De elf op het veld, zij en zij alleen moeten het waarmaken. De coach zorgt voor een selectie spelers die in vorm zijn én vooral willen vechten voor elkaar. Zoals Boskamp ooit zei op Anderlecht: 'Die gozers kunnen allemaal beter voetballen dan ik, ze moeten zelf maar leren denken op het veld!' Zijn vleugelspelers kruisten regelmatig en de spits kwam de bal halen op de eigen helft indien nodig. Hij speelde wel kampioen! Spelvreugde heet dat!