Volledig scherm
PREMIUM

Lukaku genomineerd voor ‘Sportman van het Jaar’? Onze chef voetbal: “Courtois was de beste Rode Duivel in 2020"

Romelu Lukaku (27) behoort tot de laatste drie genomineerden voor ‘Sportman van het Jaar’. Het moet zijn dat niet veel voetbaljournalisten hun stemformulier digitaal hebben ingevuld. Zij weten – of horen te weten – dat niet Lukaku, maar Thibaut Courtois (28) in 2020 de beste Rode Duivel was.

9 reacties

 • eric de baene

  1 maand geleden
  Van Aert of Evenepoel verdienen die titel het meest ! Zeker Lukaku niet en waarom altijd een voetballer voor die trofee ?
 • Mie Van Gestel

  3 maanden geleden
  Inter is inderdaad geen topploeg heeft te weinig kwaliteit,inclusief Lukaku.
 • Guillermo Chaves

  3 maanden geleden
  Neen, chef voetbal. Romelu was de beste. Courtois heeft zeer zeker een topseizoen gehad maar in een veel en veel betere ploeg. Lukaku heeft Inter op z’n eentje de schijn opgehouden bij Inter als zou het een topploeg zijn (wat het uiteraard niet is wegens te weinig kwaliteit.
 • Eddy Vandersmissen

  3 maanden geleden
  Hoe kan je beweren dat Courtois de beste duivel is.  Het uitvoetballen is effenaf dramatisch.  Denk dat zowel bij de duivels als bij Real de verdedigers de daver op hun lijf hebben als hij de bal in het spel moet brengen.
 • Bart Denolet

  3 maanden geleden
  Zou Lukaku weer beginnen jammeren als hij de trofee niet zou krijgen? Altijd een overroepen speler geweest die van zichzelf denkt dat hij super is. Evenepoel en van Aert verdienen de trofee veel meer. Die zijn inderdaad van sublieme kwaliteit in hun sport.
 1. Engeland mikt op organisatie WK voetbal 2030 en is bereid komende zomer gastland te zijn voor meer matchen EK
  EK voetbal

  Engeland mikt op organisa­tie WK voetbal 2030 en is bereid komende zomer gastland te zijn voor meer matchen EK

  Engeland, Wales, Schotland, Noord-Ierland en Ierland willen samen het WK voetbal van 2030 organiseren. De vijf landen gaan de komende maanden een officieel ‘bid’ voorbereiden. De Britse regering onder leiding van premier Boris Johnson steunt de kandidaatstelling en trekt 2,8 miljoen pond (3,2 miljoen euro) uit. Johnson is ook bereid om komende zomer meer EK-wedstrijden te organiseren.
 1. Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"
  Play
  Wielrennen

  Merlier: "Ik zei al de hele week dat ik voor bloemen ging zorgen"

 2. Geniet hier van de twee fantastische treffers uit OHL-Antwerp
  Play

  Geniet hier van de twee fantasti­sche treffers uit OHL-Ant­werp