LIVE. Remco Evenepoel vraagt duidelijkheid aan Jan Jambon en Marc Van Ranst - "Neymar houdt zich wel degelijk aan regels zelfisolatie”

Remco Evenepoel op de rode loper van het Sportgala met zijn vriendin Oumi.
Photo News Remco Evenepoel op de rode loper van het Sportgala met zijn vriendin Oumi.
Geen sportactiviteiten in België tot en met 19 april, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Met het uitstel van de Olympische Spelen als laatste orgelpunt. Via deze liveblog blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Paul Van Berendonck

  Hoe belangrijk denkt Evenepoel eigenlijk dat hij is? Zeker niet belangrijk genoeg om de tijd van jambon of van Ranst aan te spenderen vind ik

 • wilfried de hert

  Hoe graag ik ook sport zie . Momenteel vind ik dit het minst belangrijke. Zorgen dat we gezond blijven . Dat de mensen (medische sector , ordehandhaving , voedsel en logistiek en...) die voor ons werken dit onder de beste omstandigheden kunnen doen dat is de prioriteit.

 • Sander Depreytere

  Welke agent geeft nu een boete aan Remco, rij maar door manneke...

 • Dominique Meunier

  Komaan Kevin, geef zelf iets , zou formidabel zijn , ik zou het weten hoor !!!

 • Eddy Baert

  Waarom zo een puspas daarover het is enkel om zich zelf te vereerlijken,dat ze gewoon minimum 2 miljoen uit eigen zak geven dat is nog maar een almoes voor hen voetballerkes