LIVE. Ook corona bij Juve-spits Dybala en Milan-icoon Maldini - Pieter Timmers: "Als Olympische Spelen verplaatst worden naar 2021, is het gedaan”

Photo News
Geen sportactiviteiten in België tot en met 5 april, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Via deze liveblog blijft u op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen!8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Bert Verhaegen

  Maak er in 2021 gewoon de best georganiseerde EK voetbal en Olympische Spelen ooit van! Deze events krijgen een jaartje extra om alles te perfectioneren (stadions, logistiek, openbaar vervoer, veiligheid enzovoort). Bekijk elk detail van de organisatie en verbeter dit nog waar mogelijk.

 • berlinde gosselin

  kunnen de landen die vinden dat de spelen moeten uitgesteld worden naar bv volgend jaar , niet zelf beslissen dat ze thuis blijven !

 • DIRK SPRANGERS

  De actie van Lewandowki is al iets beter dan die van Lukaku.

 • URBAIN CELIS

  als de spelen worden afgelast of later zullen gehouden worden, wie gaat de kosten betalen van vluchten, verblijf, de kaarten zullen wel geldig blijven, hoop ik

 • DAVID VAN LAER

  Wereldvreemde persoon aan de top daar een EK voetbal vergelijken met een zaterdagavond wedstrijd. Na de olympische spelen en het WK voetbal is het EK voetbal de derde grootste organisatie van een sportevenement ter wereld. De tijdspanne om de sterkste ploegen te selecteren is even lang als de voorbereiding tornooi van het IOC namelijk 4 jaar gevolgd door het tornooi zelf.