REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

LIVE EK. Gündogan en Rüdiger hervatten training bij Duitsland - Sint-Petersburg krijgt kwartfinale ondanks stijging in besmettingen

EK voetbalDe groepsfase op het EK voetbal is achter de rug. Naast de Rode Duivels dromen nog heel wat landen van een topprestatie. In deze liveblog krijgt u al het ‘buitenlandse’ nieuws mee.

3 reacties

 • Jos Vannuffelen

  2 maanden geleden
  Ik hoop dat Duitsland wint met 5-0.
 • Karel Geleyn

  2 maanden geleden
  Ik geloof niet dat we van hem een lesje moeten krijgen
 • piet de boer

  2 maanden geleden
  Belgie heeft grote namen maar een reputatie van niet presteren maar vooral de grote mond roeren.
 1. Goud voor Thiam is plots heel onzeker: waarom komt het er voorlopig niet écht uit? Hoe fel moet ze Vetter vrezen? En mag Vidts dromen van een medaille?
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  22

  Goud voor Thiam is plots heel onzeker: waarom komt het er voorlopig niet écht uit? Hoe fel moet ze Vetter vrezen? En mag Vidts dromen van een medaille?

  En plots is het goud voor Nafi Thiam nog heel onzeker. Als de 26-jarige heptatlete morgen haar olympische titel wil verlengen, dan moet ze twee concurrentes zien af te schudden: eentje uit een buurland - Anouk Vetter - en zowaar ook eentje uit eigen land, Noor Vidts. Het belooft nog spannend te worden. Een situatieschets van de medaillekandidaten en hun kansen in het speerwerpen, verspringen en afsluitende 800m, de drie resterende nummers.
 1. Football Talk. Carrasco trefzeker in oefenpot Atlético Madrid - Vertonghen en Benfica doen goede zaak op weg naar Champions League
  Voetbal

  Football Talk. Carrasco trefzeker in oefenpot Atlético Madrid - Vertonghen en Benfica doen goede zaak op weg naar Champions League

  Vanaf september zal bij alle WK-kwalificatiematchen een VAR aanwezig zijn. De UEFA heeft daarover een akkoord bereikt met de FIFA. Tot nu werd de VAR nog niet gebruikt door logistieke en organisatorische risico’s omwille van Covid-19. Bij de kwalificatiematchen van de Rode Duivels in september zal er dus een busje aan het Koning Boudewijnstadion staan.