REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

LIVE EK. Gündogan en Rüdiger hervatten training bij Duitsland - Sint-Petersburg krijgt kwartfinale ondanks stijging in besmettingen

EK voetbalDe groepsfase op het EK voetbal is achter de rug. Naast de Rode Duivels dromen nog heel wat landen van een topprestatie. In deze liveblog krijgt u al het ‘buitenlandse’ nieuws mee.

3 reacties

 • Vannuffel Jos

  1 jaar geleden
  Ik hoop dat Duitsland wint met 5-0.
 • Karel Geleyn

  1 jaar geleden
  Ik geloof niet dat we van hem een lesje moeten krijgen
 • piet de boer

  1 jaar geleden
  Belgie heeft grote namen maar een reputatie van niet presteren maar vooral de grote mond roeren.
 1. Zieke Julie De Wilde teleurgesteld na achtste plaats bij beloften: “Maar nog meer ontgoocheld omdat ik tijdrit niet mocht rijden”
  WK wielrennen
  3

  Zieke Julie De Wilde teleurge­steld na achtste plaats bij beloften: “Maar nog meer ontgoo­cheld omdat ik tijdrit niet mocht rijden”

  Achtste werd Julie De Wilde op het WK wielrennen voor beloften. Het goud ging naar de Nieuw-Zeelandse Niamh Fisher-Black. Na de finish vertelde De Wilde dat ze zich al een hele week ziek voelde, maar het niet als excuus wou inroepen. Én gaf ze toch wel een lichte sneer naar bondscoach Ludwig Willems omdat ze de tijdrit niet mocht rijden. “Ik had kans op een medaille.”
 2. “Dit is geluk, hé”: Remco Evenepoel gooit kusjes naar verloofde en ouders wanneer hij ze ziet op telefoonscherm en verklaart opvallend zegegebaar
  Play
  WK Wielrennen
  41

  “Dit is geluk, hé”: Remco Evenepoel gooit kusjes naar verloofde en ouders wanneer hij ze ziet op telefoon­scherm en verklaart opvallend zegegebaar

  Onze man in Australië, Stijn Vlaeminck, had een verrassing voor Remco Evenepoel (22). Een kort videogesprek met het thuisfront - met verloofde Oumi en ouders Patrick en Agna. Evenepoel toonde zijn medaille. De ogen blonken, de kusjes volgden. “Dit is puur geluk, hé.” Evenepoel verklaarde ook nog zijn opmerkelijk vingertje op de mond wanneer hij over de meet reed. Volgende zondag wordt Evenepoel gehuldigd op de Brusselse Grote Markt.