Lefevere in HLN Sportcast: “Er is absoluut een scenario dat Evenepoel ook onder kopmanschap Van Aert het WK kan winnen”

WK wielrennenHet WK wielrennen in Vlaanderen is met een knal begonnen. Wout van Aert en Remco Evenepoel reden gisteren naar zilver en brons in de tijdrit bij de mannen elite. Stof genoeg om over na te kaarten dus in een nieuwe HLN Sportcast. Stijn Vlaeminck heeft er Tom Boonen en Patrick Lefevere te gast, en ook hij had wat uit te leggen na zijn optreden gisteravond in ‘Vive le Vélo’. 

24 reacties

 • Sabine Van de Kerkhove

  1 maand geleden
  Probleem met de belgen, de ene gunt het licht niet in de ogen van een ander. Nog liever elkaar den duvel aandoen dan samen te werken, en ondertussen loopt een ander mee de pluimen weg en staan ze dan te janken aan de zijlijn, kan zo mooi zijn, maar ja.
 • vanrobaeys franky

  1 maand geleden
  hopelijk wint Victor Campenaerts
 • luc pauwels

  1 maand geleden
  Er is ook een scenario waarbij Dylan Van Baarle wereldkampioen wordt 😀
 • bob jansens

  1 maand geleden
  echte probleem is dat als Remco mee vooraan zit, Remco zelf niet kan winnen...
 • frans ornelis

  1 maand geleden
  in een wk behoort het dat de beste renners strijden om te titel en evenepoel heeft evenveel recht als van aert om zijn kans te gaan maar moeten natuurlijk niet tegen elkaar rijden en in de finale moeten ze de kaart trekken die dan de meeste kans heeft volgens de situatie van de koers
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Rico Verhoeven aanvaardt excuses Ben Saddik: “We kunnen de strijdbijl nu begraven”
  Play
  meer sport
  4

  Rico Verhoeven aanvaardt excuses Ben Saddik: “We kunnen de strijdbijl nu begraven”

  Rico Verhoeven (32) en Jamal Ben Saddik (31) stapten zaterdagavond als gezworen vijanden de ring in, maar na het epische gevecht om de wereldtitel bij de zwaargewichten in het kickboksen is de vrede tussen de twee hersteld. “Hij bood me na afloop zijn excuses aan en die heb ik geaccepteerd”, zei Verhoeven — die in de vierde ronde won op technische knock-out — in het Nederlands praatprogramma Jinek.