LeBron James.
Volledig scherm
LeBron James. © EPA

LeBron James vervoegt Ronaldo en Messi in ‘miljardairsclubje’

SportLeBron James heeft als eerste nog actieve NBA-speler de grens van 1 miljard dollar (850 miljoen euro) aan inkomsten gepasseerd. De ster van Los Angeles Lakers verdiende in zijn loopbaan 330 miljoen dollar (280 miljoen euro) aan salarissen en harkte nog eens 700 miljoen dollar (595 miljoen euro) aan andere inkomsten binnen zoals uit sponsoring en merchandising.

0 reacties

 1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 2. Vuurwerk in Formule 1: kwade Red Bull-teambaas dient Mercedes en Ferrari in budgethetze stevig van repliek
  Formule 1
  34

  Vuurwerk in Formule 1: kwade Red Bull-team­baas dient Mercedes en Ferrari in budgethet­ze stevig van repliek

  Is het op de piste niet meer spannend, dan kan je op de Formule 1 rekenen om achter de schermen een explosief vuurtje aan te steken. In de paddock van Singapore heerst het gerucht dat Red Bull de regels overtreden heeft. En daar groot voordeel door kreeg. Natuurlijk eisen Mercedes en Ferrari een zware sanctie. Terwijl de FIA spreekt van “ongefundeerde speculaties”, gaat Red Bull-teambaas Christian Horner in de aanval: “De lasterlijke commentaren van rivaliserende teams zijn onacceptabel.”