Ferdy Druijf baalt, bij Eupen wordt gevierd.
Volledig scherm
Ferdy Druijf baalt, bij Eupen wordt gevierd. © BELGA
KV Mechelen KVM
1
EINDE
3
KAS Eupen EUP
 • 33' Goal Vinicius
 • Stef Peeters Goal 49'
 • Emmanuel Agbadou Goal 85'
 • Carlos Embalo Goal 90'

KV Mechelen verslikt zich opnieuw pijnlijk: Eupen wint met 1-3 Achter De Kazerne

Jupiler Pro LeagueOpdoffer van jewelste voor KV Mechelen. Het verloor thuis met 1-3 van Eupen en blijft achter met een 3 op 9. De Oostkantonners hebben hun eerste zege van het seizoen beet.

4 reacties

 • oscar zwart

  2 maanden geleden
  risicoloos en geen felheid,daarmee ga je de bietenbrug op,KV Mechelen.
 • Kjell Van daele

  2 maanden geleden
  Waar blijft die versterking , zeker op 3 a 4 posities
 • Herman PLUYS

  2 maanden geleden
  Kvmechelen,wat een amateurploeg. Met op kop couke, Souza en de rest volgt. Men zou beter de A ploeg, B ploeg maken,daar zitten tenminste goede spellers zoals Vandamme ! Ik hoor het al zeggen, op het einde van het seizoen, wij hebben het weer net niet gehaald! Wordt tijd dat ze een andere ploeg bijeen zetten.
 • Stroobants Alexander

  2 maanden geleden
  Bij aanvang van de competitie zij Vrancken dat ze rekening zouden moeten houden met Mechelen en hij had gelijk omdat ze mogelijk zullen zakken.
 1. Gewezen tennisster Jelena Dokic deelt een voor haar erg pijnlijke foto: “Een paar jaar later maakte ik bijna een einde aan mijn leven”
  Tennis
  1

  Gewezen tennisster Jelena Dokic deelt een voor haar erg pijnlijke foto: “Een paar jaar later maakte ik bijna een einde aan mijn leven”

  Voormalige tennisster Jelena Dokic (38) heeft een hartverscheurende Instagram-post geplaatst. De foto toont een jonge Dokic, helemaal van de kaart nadat haar tirannieke vader weer eens over de schreef was gegaan. “Een paar jaar later maakte ik bijna een einde aan m'n leven”, bekent ze. De Australische wil met de post als ervaringsdeskundige tegen wil en dank - ze schreef er in 2017 een boek over - het bewustzijn van geestelijke gezondheidszorg proberen vergroten.