Photo News
Volledig scherm
© Photo News
KV Mechelen KVM
2
EINDE
1
Union USG
 • 16' Goal Marian Shved
 • 64' Goal Geoffry Hairemans
 • Dante Vanzeir Goal 82'

KV Mechelen knikkert Union uit Croky Cup - Essevee en Standard hebben weinig overschot - KV Oostende houdt schietoefening

Croky CupKV Mechelen, Zulte Waregem, KV Oostende en Standard hebben zich geplaatst voor de achtste finales van de Croky Cup. Malinwa schakelde JPL-koploper Union uit (2-1). Zulte Waregem had aan 1B-club RWDM een taaie klant, Vossen redde Essevee met een penalty in blessuretijd. KVO hield na een rampzalige start een schietoefening tegen CS Onhaye, een club uit derde amateur. Tot slot haalde Standard het nipt van Moeskroen. De eerste zege voor de Rouches onder Luka Elsner. 

0 reacties

 1. Gerben Kuypers, in maart prof, maar zondag nog even amateur tussen de sterren: “Samen met Wout van Aert aan de start van het WK. Ongelofelijk”
  PREMIUM
  WK veldrijden
  4

  Gerben Kuypers, in maart prof, maar zondag nog even amateur tussen de sterren: “Samen met Wout van Aert aan de start van het WK. Ongelofe­lijk”

  Deze winter deed hij amper vijf crosstrainingen, hij koerst op de oude fiets van Zdenek Stybar, en tot voor kort deed hij ‘de vroegen’ en ‘de laten’ in een vleeswarenbedrijf. En toch rijdt Gerben Kuypers (23) straks het WK veldrijden aan de zijde van Wout van Aert - amateur tussen de sterren. Nog even amateur, want er ligt een contract tot eind 2025 op hem te wachten bij Tormans.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 1. “Ik heb dat toch een beetje licht opgenomen”: Tim Merlier neemt al meteen voor drie weken afscheid van pas geboren zoon Jules
  Wielrennen
  29

  “Ik heb dat toch een beetje licht opgenomen”: Tim Merlier neemt al meteen voor drie weken afscheid van pas geboren zoon Jules

  Zijn papa is coureur. Zijn mama is de dochter van Frank Vandenbroucke, de veel te vroeg gestorven renner die ook een beetje god was, of het scheelde niet veel. Of de kleine Jules Merlier, zoontje van Tim Merlier en Cameron Vandenbroucke, genetisch is voorbestemd zal de toekomst uitwijzen. Zeker is: twee verrukte ouders zullen het lastig hebben wanneer papa Tim volgende week naar de Ronde van Oman vertrekt.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.