Faïz Selemani toonde achteraf zijn kapotte schoen aan de journalisten om aan te tonen dat Kortrijk een penalty had verdiend.
Volledig scherm
Faïz Selemani toonde achteraf zijn kapotte schoen aan de journalisten om aan te tonen dat Kortrijk een penalty had verdiend. © Photonews/twitter Selemani

KV Kortrijk woest op ref Vergoote en VAR, die niet ingrijpen na trap op Selemani: “De scheidsrechter verdient 0 op 10 na deze prestatie”

Voetbal Jupiler Pro LeagueKV Kortrijk trok op het veld van Sint-Truiden met 1-0 aan het kortste eind. Na de wedstrijd waren de Kerels razend op scheidsrechter Jasper Vergoote en VAR Bram Van Driessche. Vooral de niet-gefloten strafschopfout op Selemani leidde tot ergernis.

18 reacties

 • hendrik janssens

  2 maanden geleden
  Is duidelijk penalty
 • Frank Libbrecht

  2 maanden geleden
  Het is klaar en duidelijk dat Kortrijk moet degraderen met dank aan bepaalde scheidsrechters
 • Ief Dubois

  2 maanden geleden
  Over 2 weken zal Kortrijk wel de compensatie ontvangen.
 • Claude Tanghe

  2 maanden geleden
  het is meer dan duidelijk er zijn teveel West-Vlaamse ploegen in deze reeks dus weg ermee. Er zijn bepaalde zogezegde rijke ploegen die door deze ploegen waarschijnlijk zouden kunnen degraderen al voetballend dus de bond grijpt in .
 • Dirk Robberechts

  2 maanden geleden
  Zolang de VAR niet kan beslissen is dat systeem niks waard. Waarom moet een scheidrechter zelf gaan kijken dat hij iets niet gezien heeft. En dan zowel rechter als partij spelen voor een stadion vol supporters ...dat MOET voor problemen zorgen. Laat de VAR beslissen. In hockey lukt dat al JAREN, zonder discussie. Zij hebben beelden in overvloed om juist te oordelen.