BELGA
Volledig scherm
© BELGA
STVV STV
0
EINDE
2
KV Kortrijk KVK
 • Faïz Selemani Goal 1'
 • Habib Guèye Goal 90'+3'

KV Kortrijk heeft aan vroege en late goal genoeg om felbevochten zege te boeken bij STVV

Jupiler Pro LeagueKV Kortrijk heeft STVV met 0-2 verslagen. De Kerels kwamen na amper 36 seconden spelen op voorsprong. Het was andermaal Faïz Selemani die de West-Vlamingen op rozen zette. Invaller Guèye deed in de slotfase de boeken helemaal toe. STVV verloor zijn laatste drie wedstrijden en moet zich dringend herpakken. 

3 reacties

 • mike vanzandweghe

  3 maanden geleden
  Kortrijk houdt langer vol dan Cercle daarnet.
 • Hans Peter Luyckx

  3 maanden geleden
  Weten jullie per toeval wie de VAR is bij deze wedstrijd?
 • Hans Peter Luyckx

  3 maanden geleden
  Jasper Vergoote is niet de scheidsrechter deze avond. De scheidsrechter is Van Damme Kevin.
 1. Amerikaanse Spurs-fans reizen 31 uur voor duel met Burnley om dan te ontdekken dat het niet doorgaat: “Dingen die een mens allemaal doet voor z'n club”
  Premier League
  1

  Amerikaan­se Spurs-fans reizen 31 uur voor duel met Burnley om dan te ontdekken dat het niet doorgaat: “Dingen die een mens allemaal doet voor z'n club”

  “Wat we allemaal niet over hebben voor de club waar we van houden", vertelde hij zaterdag nog. Een Spurs-fan besloot vanuit Dallas via Londen naar Burnley te reizen om Tottenham Hotspur aan het werk te zien. Na een 31 uur durende reis, met de nodige ontberingen, bleek het Premier League-duel afgelast vanwege hevige sneeuwval.
 2. Voorstelling Thalhammer als nieuwe coach van Cercle gaat vooral over ontslag Vanderhaeghe: “Geen sentiment in voetbal”
  Belgisch voetbal
  14

  Voorstel­ling Thalhammer als nieuwe coach van Cercle gaat vooral over ontslag Vanderhaeg­he: “Geen sentiment in voetbal”

  Cercle Brugge riep de pers vandaag bijeen om zijn nieuwe coach voor te stellen. Maar zelden zal een trainer bij zijn “inauguratie” zo weinig vragen hebben gekregen. Het ontslag van Yves Vanderhaeghe - en vooral de timing, daags na de zege tegen KV Mechelen - zinderen nog behoorlijk na en verplichtten de groen-zwarte top vooral tot “damage control”. Veel verontschuldigingen naar de ontslagen coach toe dus, en voortdurende verwijzingen naar het geringe puntentotaal als reden voor het ontslag, in een poging de opstandige achterban te sussen.