BELGA
Volledig scherm
© BELGA
KV Kortrijk KVK
2
EINDE
2
Charleroi CHA
 • 45' Goal Faïz Selemani
 • 73' Goal Rachid Alioui
 • Shamar Nicholson Goal 64'
 • Ali Gholizadeh Goal 90'+5'

KV Kortrijk baalt, Charleroi redt punt na gelijkmaker van Gholizadeh in 95ste minuut

Jupiler Pro LeagueNa een aangenaam kijkstuk hebben KV Kortrijk en Charleroi 2-2 gelijkgespeeld. Alioui leek de wedstrijd te beslissen met een heerlijke goal op vrije trap, maar in extremis maakte Gholizadeh er 2-2 van. KV Kortrijk heeft voor de tweede keer op rij een voorsprong in de absolute slotfase uit handen gegeven.

0 reacties

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 1. Hoofdredacteur ‘France Football’ verklapt enige ambitie die Ronaldo nog heeft: “Hij wil er meer dan Messi”
  Voetbal

  Hoofdredac­teur ‘France Football’ verklapt enige ambitie die Ronaldo nog heeft: “Hij wil er meer dan Messi”

  Nog nooit heeft hij uit de biecht geklapt wat betreft de winnaar van de Gouden Bal en ook dit jaar doet Pascal Ferre, hoofdredacteur van France Football, dat niet. Maar de Fransman van het organiserende magazine achter de prestigieuze voetbalprijs, onthult wel wat Cristiano Ronaldo hem eens vertelde. Dat hij niet zal stoppen met voetballen vooraleer hij meer keer de ‘Ballon d’Or’ gewonnen heeft dan Messi.