Vincent Kompany
Volledig scherm
Vincent Kompany © BELGA

Kompany voor Vitesse: “We spelen thuis. Dan moet je jezelf als favoriet beschouwen”

AnderlechtVincent Kompany leeft ontspannen toe naar de Conference League-confrontatie tegen Vitesse. Zelfs de neerbuigende commentaren uit Nederland over paars-wit pareerde hij met de glimlach: “Ik had geen bloemetjes verwacht, maar ik kan garanderen: wij komen terug.”

9 reacties

 • Paulus de Mos

  3 maanden geleden
  Persoonlijk vind ik Anderlecht een arrogantere club dan Vitesse hoor Wout , Vitesse was via een vreemde constructie met stromannen de laatste jaren een beetje de club waar Chelsea haar vele overtollige spelers stalde , voor de eredivisie hadden ze dus best een goede selectie maar als er een mooie transfer gemaakt kon worden ging de poen natuurlijk naar Chelsea en bovendien bepaalden ze daar dat ze niet naar concurrenten gingen
 • Antoine Dusselier

  3 maanden geleden
  Ik ben voor club maar vandaag ben ik voor het Belgische voetbal. Vitesse is een meer dan haalbare kaart !! Succes
 • Willem Kempenaers

  3 maanden geleden
  We gaan ze een pak rammel geven! Cmon Sportingboys!!
 • nico baelde

  3 maanden geleden
  Als clubsupporter supporter ik voor elke Belgische ploeg in Europa, dus ook voor Rsca. Gooi die Belgische bescheidenheid van je af en er is veel mogelijk
 • jo verstraelen

  3 maanden geleden
  Vitesse wordt in Nederland beschouwd als een spookclub. In 2010 kwam het in handen van de Georgiër Zjordania, nadien werd het eigendom van de Russische miljardair Tsjigirinski. Hoe de geldstromen daar lopen en wat de oorsprong is van het geld weet niemand. Het vermoeden heerst dat het geld via Chelsea wordt witgewassen.
 1. STEM. Laatste kans om te stemmen! Wie is de beste helper van het wielerpeloton en verdient de Kristallen Zweetdruppel?
  Kristallen Fiets
  53

  STEM. Laatste kans om te stemmen! Wie is de beste helper van het wielerpelo­ton en verdient de Kristallen Zweetdrup­pel?

  Geen kopmannen zonder knechten. ‘Het Laatste Nieuws’ reikt zoals elk jaar de Kristallen Zweetdruppel uit - de prijs voor de beste Belgische helper in het wielerpeloton. De winnaar van de voorbije drie edities, Tim Declercq (Deceuninck-Quick.Step), is opnieuw genomineerd. De andere kanshebbers zijn Jonas Rickaert (Alpecin-Fenix), Tosh Van der Sande (Lotto-Soudal), Nathan Van Hooydonck (Jumbo-Visma), Mauri Vansevenant (Deceuninck-Quick.Step) en Gianni Vermeersch (Alpecin-Fenix). Wie zich dé waterdrager van het voorbije seizoen mag noemen, daar beslist ú over! Tot en met zondagavond kan u in onderstaande poll uw stem uitbrengen. De winnaar kennen we op woensdag 1 december.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.