Willem Weijs.
Volledig scherm
Willem Weijs. © RSCA Studio.

Kompany krijgt Willem Weijs als assistent: voetbalfreak en people manager in één persoon

AnderlechtAnderlecht versterkt zijn sportieve staf met Willem Weijs (34). De Nederlander komt over van Willem II - what’s in a name - waar hij beloftencoach was. Met Weijs haalt paars-wit een voetbalbezetene, maar tegelijk menselijke assistent voor Vincent Kompany in huis.

11 reacties

 • Erik Bervoets

  1 maand geleden
  Bij Anderlecht betalen ze meer voor de technische staf dan voor spelers.
 • Raymundo Goethals

  1 maand geleden
  34. Waar zijn de toppers net 40 jaar ervaring... 34... kompany duld geen voetbalkennis naast zich.
 • Capiau Christiaan

  1 maand geleden
  Zet er thomas tuchel naast en tzal nog niks zijn
 • Eddy Van Samme

  1 maand geleden
  Hopelijk krijgt hij binnen een paar maand geen aanbieding als T1….
 • Roel Janssen

  1 maand geleden
  Wie oh wie wilt onze Trainer zijn handje vast te houden… toch erg voor zo een ploeg. Verwacht ik Eerder van Eupen, moeskroen en dergelijke Ploegen en dat is niet slecht bedoeld. Begin meer en meer Respect te krijgen voor hun supporters dat ze Dit blijven pikken
 1. Al ruim een kwarteeuw Maaseik (15) of Roeselare (11) kampioen, maar daar komt VHL: “Tuerlinckx naar Leuven? Dat zal nooit lukken...”
  Nieuwe volleybalcompetitie

  Al ruim een kwarteeuw Maaseik (15) of Roeselare (11) kampioen, maar daar komt VHL: “Tuerlinckx naar Leuven? Dat zal nooit lukken...”

  Vanavond start de nieuwe volleybalcompetitie met het vooruitgeschoven duel Gent - Menen. In het weekend volgen de anderen. De ongenaakbare top twee Maaseik (15 titels) en Roeselare (11) bewaken nu al 27 jaar hun dominantie. Maar... de nivellering bij de ‘uitdagers’ oogde nooit zo dreigend. Aalst komt weer sterk opzetten, Menen drukt door, Achel rukt op, maar dé spraakmakendste ‘move’ deed VH Leuven met de transfer van Hendrik Tuerlinckx (33), jaren het boegbeeld van meervoudig kampioen Roeselare.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.