Clinton Mata viel uit na een stevige tackle
Volledig scherm
Clinton Mata viel uit na een stevige tackle © BELGA

Knieblessure Mata valt mee, competitiestart komt niet in gedrang

Club BruggeClinton Mata haalt opgelucht adem. Zijn knieblessure valt mee - de rechtsachter raakt in principe speelklaar voor de start van de competitie en de Supercup één week eerder.

4 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  3 maanden geleden
  Mr Mannaert heeft u daarvoor niet nodig om dit te weten J B,maar wees gerust wij zullen er terug staan,nog sterker dan vorig seizoen.
 • JAN KENIS

  3 maanden geleden
  Met een serieuze knieblessure is Mata out tot en met Nieuwjaar. Ook Mignolet zal de seizoenstart missen dus Mannaert heeft nog veel werk voor de boeg.
 • Rik Cappelle

  3 maanden geleden
  We dansen reeds enkele seizoenen op een slappe koord want geen enkele doublure voor Mata op de rechtsachter ! Toch Van der Brempt niet zeker ? Zelfs Preud'homme heeft het ooit moeten doen met Vormer op de rechtsachter en die 'zet' heeft ons toen de titel gekost. Dit en niks anders en daar is Preud'homme verantwoordelijk voor ook al vind ik hem anders een goeie trainer.
 • Samy Beernem

  3 maanden geleden
  Hopelijk niet te ernstiig voor mata veel beterschap en snel terug topper
 1. Massa doet favorieten vallen, het verraad van Ronse en rechtszaak die jaren aansleept: WK’s in België, dat is altijd prijs
  PREMIUM
  WK wielrennen

  Massa doet favorieten vallen, het verraad van Ronse en rechtszaak die jaren aansleept: WK’s in België, dat is altijd prijs

  Nergens is wielrennen populairder dan in ons land. Dus nergens ter wereld beroert de koers de gemoederen meer dan hier. Een WK wielrennen in België betekent vanzelf hoogspanning, drama en heibel, zo leert het verleden ons. Van een slim (of slinks?) manoeuvre over verraad dat jaren blijft nazinderen tot Eddy Merckx die wordt uitgefloten. Een historisch theaterstuk in negen bedrijven.