Kijk en luister naar onze Gouden Schoen-podcast, met Jan Mulder als presentator: “Als Kompany tijd krijgt, maakt hij Anderlecht kampioen”

Gouden SchoenEen speciale aflevering van ‘Top of the League’, de voetbalpodcast van HLN.be en VTM Nieuws. Dit keer hebben Jan Mulder (in de rol van presentator), chef voetbal Stephan Keygnaert en huisanalist Marc Degryse het over de Gouden Schoen, die volgende week woensdag wordt uitgereikt. Het drietal neemt 10 stellingen onder de loep. En dat in 45 minuten.

6 reacties

 • Ludo Van der Auwera

  2 jaar geleden
  Ik ben het nu eens met Mulder, wat niet vaak gebeurt.
 • DANIEL MICHIELS

  2 jaar geleden
  Tijd dat men nog eens een doelman de schoen geeft. Mignolet heeft meerdere punten gepakt voor Brugge, maar zijn inzicht in het spel is ook belangrijk. Vele supporters stemmen steeds op goalgetters, maar vergeten het voornaamste om te winnen moet je ook geen doelpunten slikken.
 • Dirk Verwimp

  2 jaar geleden
  Anderlecht zal ooit wel nog eens kampioen worden, net als Gent, Club, Standard Luik of Genk. Zo kan ik ook wel voorspellingen doen. Precies zoals het weerbericht Verwimp Dirk
 • Etienne De Bondt

  2 jaar geleden
  Ja maar enkel na nog enkele miljoenen euro's er ingepompt te hebben, en dan mogen ze het geld niet gebruiken voor ronkende namen buiten het veld maar voor goede spelers op het veld.
 • Germain De Block

  2 jaar geleden
  Is niet voor niks dat ze mulder beu zijn in nederland.
 1. “De leeftijd is twijfelachtig, maar we denken het aan te kunnen”: Koen Wauters kijkt vooruit naar Dakar
  Play
  Dakar
  1

  “De leeftijd is twijfelach­tig, maar we denken het aan te kunnen”: Koen Wauters kijkt vooruit naar Dakar

  “Het blijft sterker dan onszelf”, vertelt Koen Wauters over zijn deelname aan Dakar. Van 31 december 2022 tot en met 15 januari 2023 betwist hij met het Feryn-team de zware rally door Saoedi-Arabië. “Eigenlijk is de leeftijd twijfelachtig, maar we denken dat we het gaan aankunnen. Vorig jaar was de Dakar Classic een beetje saai. Nu nemen we deel aan de full competitie. We zullen fysiek diep moeten graven en er zullen lastige situaties komen. Maar als het toch lukt, kom je daar gelauwerd uit. Dat is de kick. De woestijn is werkelijk uitdagend.”
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 3. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.