Kijk en luister naar onze Gouden Schoen-podcast, met Jan Mulder als presentator: “Als Kompany tijd krijgt, maakt hij Anderlecht kampioen”

Gouden SchoenEen speciale aflevering van ‘Top of the League’, de voetbalpodcast van HLN.be en VTM Nieuws. Dit keer hebben Jan Mulder (in de rol van presentator), chef voetbal Stephan Keygnaert en huisanalist Marc Degryse het over de Gouden Schoen, die volgende week woensdag wordt uitgereikt. Het drietal neemt 10 stellingen onder de loep. En dat in 45 minuten.

6 reacties

 • Ludo Van der Auwera

  2 dagen geleden
  Ik ben het nu eens met Mulder, wat niet vaak gebeurt.
 • DANIEL MICHIELS

  1 week geleden
  Tijd dat men nog eens een doelman de schoen geeft. Mignolet heeft meerdere punten gepakt voor Brugge, maar zijn inzicht in het spel is ook belangrijk. Vele supporters stemmen steeds op goalgetters, maar vergeten het voornaamste om te winnen moet je ook geen doelpunten slikken.
 • Dirk Verwimp

  1 week geleden
  Anderlecht zal ooit wel nog eens kampioen worden, net als Gent, Club, Standard Luik of Genk. Zo kan ik ook wel voorspellingen doen. Precies zoals het weerbericht Verwimp Dirk
 • Etienne De Bondt

  1 week geleden
  Ja maar enkel na nog enkele miljoenen euro's er ingepompt te hebben, en dan mogen ze het geld niet gebruiken voor ronkende namen buiten het veld maar voor goede spelers op het veld.
 • Germain De Block

  2 weken geleden
  Is niet voor niks dat ze mulder beu zijn in nederland.
 1. Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"
  Play
  Anderlecht

  Kompany laat hoofd niet hangen na 0 op 6: "Ik haal vertrouwen uit de vele kansen die we creëren"

 2. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"