Christian Kouamé tekent bij Anderlecht
Volledig scherm
PREMIUM
Christian Kouamé tekent bij Anderlecht © RSC Anderlecht

Kern van Anderlecht lijkt compleet met komst van Kouamé, uitgaand ligt er nog veel werk op de plank

AnderlechtEen domper op de feestvreugde. Anderlecht huurt de Ivoriaanse spits Christian Kouamé (23) van Fiorentina, maar hij is donderdag niet speelgerechtigd tegen Vitesse. Fans balen tevens dat er net als bij de deal met Zirkzee geen aankoopoptie is opgenomen, maar op Neerpede vindt men dat minder zorgwekkend. Het inkomende huiswerk lijkt nu wel af bij paars-wit, rest nog een pak uitgaande dossiers waaronder dat van Trebel.

4 reacties

 • Rik Cappelle

  2 maanden geleden
  Cobbaut werd ooit om hem te gelde te kunnen maken en om Kompany en zijn plezante vriendjes een plezier te doen opgeroepen voor het Nationale Elftal !!! Ze waren er zelfs nog niet beschaamd voor.
 • louis van aken

  2 maanden geleden
  Ik tel er toch een stuk of tien die weg moeten, mogen, Kiese Telin,Dauda, Bundu,Cobbaut,Trebel,Adzik,Sanneh,Bakkali,Nkaka,Saief; En waarom niet enkele jongeren uitlenen om ervaring op te doen.
 • Roger Williams

  2 maanden geleden
  Die Bakkali en Cobbaut geraken ze zelfs in 4de provinciale niet kwijt.
 • cor vermonden

  2 maanden geleden
  Voor een bedrijf in moeilijkheden en onder toezicht is dit fiscaal te rechtvaardigen.
 1. Zó zwaar takelde Ben Saddik de koning van het kickboksen toe: hilariteit wanneer gsm gehavend gezicht niet herkent
  Play
  Kickboksen
  7

  Zó zwaar takelde Ben Saddik de koning van het kickboksen toe: hilariteit wanneer gsm gehavend gezicht niet herkent

  Rico Verhoeven verlengde zijn wereldtitel kickboksen bij de zwaargewichten, maar moest daar zeer diep voor gaan. De Antwerpenaar Jamal Ben Saddik bracht hem stevig aan het wankelen, zo viel van Verhoevens gezicht af te lezen. Zijn linkerzijde was flink toegetakeld. Na één rake slag van Ben Saddik liep de Nederlander een grote wonde onder het oog op. Datzelfde blauwe oog zwol nadien helemaal op: Verhoeven zag er nog amper door.