Kat Kerkhofs over zwangerschap: “Ik ga ‘Dancing With The Stars’ hoogzwanger presenteren”

Heugelijk nieuws voor Dries Mertens (34) en Kat Kerkhofs (33). De voetballer en de presentatrice verwachten hun eerste kindje. Dat maakte het koppel bekend op Instagram. Ze zijn intussen 18 weken zwanger en verwelkomen in maart volgend jaar een jongen. Een grote verandering in hun leven. “Ik wist dat het gedaan zou zijn met op en af naar België te vliegen vanaf het moment dat ik kinderen zou krijgen”, aldus Kat.

39 reacties

 • Kris Sermon

  1 jaar geleden
  Stom kind altijd media-aandacht nodig de mensen willen u niet zien snapt ge Da niet
 • Marc Sierens

  1 jaar geleden
  Dat word een soap op zich met Kat in de hoofdrol op tv kunnen komen daar geeft ze alles voor over alles zegt men gelijk hoe
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Proficiat voor hun prive-geluk. Maar voor de rest: hou die madam van het scherm. Ze denkt dat ze een nieuwe leading lady is, maar ze brengt er niet veel van terecht. Ik moet haar alleszins niet.
 • Peeters Francis

  1 jaar geleden
  Toch niet elke dag een zwangerschapsbericht hoop ik.
 • Nancy Haemhouts

  1 jaar geleden
  Top ❤️
 1. Michel Wuyts ziet hoe een Nederlands WK altijd gepaard gaat met herrie: “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis”
  PREMIUM
  24

  Michel Wuyts ziet hoe een Nederlands WK altijd gepaard gaat met herrie: “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis”

  Adrie van der Poel heeft na alle commotie beslist om geen WK-parcoursen meer uit te tekenen. Geloof dat maar niet, meent onze analist Michel Wuyts. “Adrie van der Poel kickt op wat gekissebis. Geen Nederlands WK zonder herrie, zo luidt de leuze.” En die is er dus ook ditmaal weer. “De balkenhistorie valt helemaal niet uit de lucht. Ze is maanden vooraf uit ’s mans brein ontsproten.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 3. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
  TV

  STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

  Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!