Kat Kerkhofs over zwangerschap: “Ik ga ‘Dancing With The Stars’ hoogzwanger presenteren”

Heugelijk nieuws voor Dries Mertens (34) en Kat Kerkhofs (33). De voetballer en de presentatrice verwachten hun eerste kindje. Dat maakte het koppel bekend op Instagram. Ze zijn intussen 18 weken zwanger en verwelkomen in maart volgend jaar een jongen. Een grote verandering in hun leven. “Ik wist dat het gedaan zou zijn met op en af naar België te vliegen vanaf het moment dat ik kinderen zou krijgen”, aldus Kat.

38 reacties

 • Marc Sierens

  1 maand geleden
  Dat word een soap op zich met Kat in de hoofdrol op tv kunnen komen daar geeft ze alles voor over alles zegt men gelijk hoe
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Proficiat voor hun prive-geluk. Maar voor de rest: hou die madam van het scherm. Ze denkt dat ze een nieuwe leading lady is, maar ze brengt er niet veel van terecht. Ik moet haar alleszins niet.
 • Peeters Francis

  1 maand geleden
  Toch niet elke dag een zwangerschapsbericht hoop ik.
 • nancy Haemhouts

  1 maand geleden
  Top ❤️
 • Christian MERTENS

  1 maand geleden
  Proficiat Dries en Kat. En nu, focus op Red Devils ! Een suggestie, als voornaam "Christian" (Lol)
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.